Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szubienica AC Footroll
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Deptuch met een sublieme pass. Pietrasiak rent richting de bal. Pietrasiak speelt de bal door. Bajek rent richting de bal. Bajek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hofman kopt de bal weg. Kokosiński heeft problemen om de bal te vangen. Chorzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Kostka heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman met een sublieme pass. Chorzeszcz heeft problemen om de bal te vangen. Chorzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Borys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienica - AC Footroll 0:1

12e minuut.
Bajek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kardas komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Granica verovert de bal door een tackle van achteren. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz geeft een hoge lob. Chorzeszcz rent richting de bal. Chorzeszcz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Granica is nu in balbezit. Granica met een sublieme pass. Hofman is nu in balbezit. Hofman haalt uit met een fantastische trap. Borys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienica - AC Footroll 0:2

32e minuut.
Chorzeszcz passt de bal zonder na te denken. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Węglerski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Węglerski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Draba is nu in balbezit. Draba passt de bal met de wreef. Daar is Deptuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorzeszcz rent richting de bal. Chorzeszcz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Borys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman probeert naar een medespeler te passen. Chorzeszcz is nu in balbezit. Chorzeszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienica - AC Footroll 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienica 59%, AC Footroll 41%.
Szubienica - AC Footroll 0:3

57e minuut.
Inworp. Cira met een snelle inworp. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka geeft de bal voor. Ciutol probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cira is nu in balbezit. Hofman is nu in balbezit. Hofman probeert naar een medespeler te passen. Chorzeszcz rent richting de bal. Chorzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sopata raakt geblesseerd tijdens het duel. Sopata met een snel genomen vrije trap. Chorzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Kornalewicz met een snelle inworp. Granica rent richting de bal. Deptuch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Granica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chorzeszcz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Borys bokst de bal weg. Chorzeszcz rent richting de bal. Chorzeszcz schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Sopata geeft een lange en hoge pass. Aleksandrowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cira. Cira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienica 58%, AC Footroll 42%.
Szubienica - AC Footroll 0:3