Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabełektasmański FC Kalisz
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Piskuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta passt de bal in één keer door. Retig geeft de bal voor. Neroj heeft problemen om de bal te vangen. Citko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Piskuła de bal onder controle te krijgen. Kobylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Lepper kopt de bal weg. Doszko heeft problemen om de bal te vangen. Kwoka is nu in balbezit. Kwoka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabełektasmański - FC Kalisz 1:0

17e minuut.
Kobylas verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoka is nu in balbezit. Baliński maakt een afschuwelijke overtreding. Baliński krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Piskuła onderschept slim de pass. Starosta begaat een overtreding. Piskuła raakt geblesseerd tijdens het duel. Retig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neroj heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piskuła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Doszko de bal. Bajorek is nu in balbezit. Bajorek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diabełektasmański - FC Kalisz 1:1

28e minuut.
Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Groblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groblewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Maślany verovert de bal door een tackle van achteren. Maślany geeft een hoge lob. Kobylas is nu in balbezit. Kobylas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabełektasmański - FC Kalisz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabełektasmański 61%, FC Kalisz 39%.
Diabełektasmański - FC Kalisz 2:1

52e minuut.
Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak geeft een lange en hoge pass. Retig heeft problemen om de bal te vangen. Kwoka is nu in balbezit. Kwoka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jabłko is nu in balbezit. Bajorek onderschept slim de pass. Bajorek passt de bal zonder na te denken. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diabełektasmański - FC Kalisz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabełektasmański 55%, FC Kalisz 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diabełektasmański - FC Kalisz 2:2