Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blue Lion Diabełektasmański
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
hopeless Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Rocki rent richting de bal. Lepper legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Lion - Diabełektasmański 1:0

9e minuut.
Doszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka onderschept slim de pass. Derka speelt de bal door. Rocki is nu in balbezit. Rocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Winiecki heeft problemen om de bal te vangen. Doszko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winiecki. Winiecki krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grochowski geeft een lange en hoge pass. Neroj controleert de bal met de borst. Stolc is nu in balbezit. Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doszko rent richting de bal. Winiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Winiecki speelt de bal door. Rocki is nu in balbezit. Rocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Citko met een harde bal richting middenveld. Mokrzycki kopt de bal weg. Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Lion 35%, Diabełektasmański 65%.
FC Blue Lion - Diabełektasmański 1:0

47e minuut.
Kobylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylas passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki is nu in balbezit. Kwoka verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Stolc met een snelle inworp. Derka is nu in balbezit. Derka geeft een lange en hoge pass. Jabłko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Lion - Diabełektasmański 2:0

63e minuut.
Stolc geeft een lange en hoge pass. Grochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Żuchnik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Maślany geeft de bal voor. Klungelig pakt Doszko de bal. Kobylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylas haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Lion - Diabełektasmański 2:1

71e minuut.
Grochowski met een sublieme pass. Matusik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gałuszyński. Gałuszyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Lion 38%, Diabełektasmański 62%.
FC Blue Lion - Diabełektasmański 2:1