Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0025
  • Stadion: Fc LFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4300
Fc LFC Warta Wronki
paw Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 22.8
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Maguinho passt de bal in één keer door. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar passt de bal zonder na te denken. Canas rent richting de bal. Canas haalt uit met een fantastische trap. Rynsztok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Maćkowicz is nu in balbezit. Kotfin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moţoc. Kotfin raakt geblesseerd tijdens het duel. Maćkowicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maćkowicz passt de bal zonder na te denken. Jędrzejewski speelt de bal door. Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Canas de bal. Canas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cieślar passt de bal zonder na te denken. Rivelato geeft een hoge lob. Canas rent richting de bal. Canas haalt uit met een fantastische trap. Rynsztok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - Warta Wronki 1:0

26e minuut.
Skibniewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivelato met de inworp. Daar is Cieślar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieślar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rivelato verovert de bal door een tackle van achteren. Rivelato probeert naar een medespeler te passen. Canas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canas schiet op doel. Borejko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rivelato zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - Warta Wronki 2:0

37e minuut.
Maguinho rent richting de bal. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho maakt een afschuwelijke overtreding. Maguinho krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kłusek met een sublieme pass. Ziutek is nu in balbezit. Jamróz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jamróz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc LFC 37%, Warta Wronki 63%.
Fc LFC - Warta Wronki 2:0

47e minuut.
Cieślar passt de bal in één keer door. Jamróz rent richting de bal. Jamróz passt de bal met de wreef. Canas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cieślar probeert de bal aan de voet te houden. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc passt de bal zonder na te denken. Canas is nu in balbezit. Canas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivelato verovert de bal door een tackle van achteren. Rivelato speelt de bal door. Canas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canas haalt uit met een fantastische trap. Rynsztok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotfin onderschept slim de pass. Jędrzejewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotfin raakt geblesseerd tijdens het duel. Kotfin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Rivelato geeft een lange en hoge pass. Rynsztok probeert naar een medespeler te passen. Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rivelato de bal onder controle te krijgen. Rivelato geeft een hoge lob. Rynsztok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pokrzywa kopt de bal weg. Jędrzejewski geeft een lange en hoge pass. Franklin probeert de bal aan de voet te houden. Rivelato is nu in balbezit. Rivelato geeft een lange en hoge pass. Rynsztok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Canas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - Warta Wronki 3:0

72e minuut.
Skibniewski trapt de bal weg van het doel. Maguinho kopt de bal weg. Borejko rent richting de bal. Canas onderschept slim de pass. Canas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Kopania met een snelle inworp. Jamróz rent richting de bal. Jamróz geeft een lange en hoge pass. Canas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Maguinho passt de bal met de wreef. Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Canas is nu in balbezit. Canas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - Warta Wronki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc LFC 26%, Warta Wronki 74%.
Fc LFC - Warta Wronki 4:0