Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Gdynia wtks agricola
433 Tactiek 541
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 33.5
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


12e minuut.
Walasek kopt de bal weg. Rivera geeft een hoge lob. Filanowskii heeft problemen om de bal te vangen. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gdynia - wtks agricola 0:1

13e minuut.
Kryszak geeft een lange en hoge pass. Filanowskii kopt de bal weg. Serwach is nu in balbezit. Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski passt de bal met de wreef. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera schiet op doel. Na een snelle pass probeert Filanowskii de bal onder controle te krijgen. Wars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Filanowskii is nu in balbezit. Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski met een sublieme pass. Rivera rent richting de bal. Rivera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Căpusa is nu in balbezit. Căpusa geeft de bal voor. Daar is Juszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gdynia - wtks agricola 0:2

22e minuut.
Juszkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgoci met de inworp. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft een hoge lob. Wars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gdynia - wtks agricola 0:3

26e minuut.
Wolny passt de bal met de wreef. Čebanauskas is nu in balbezit. Met opzet legt Maciol zijn tegenspeler op de grond. Maciol is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Iliński probeert naar een medespeler te passen. Rivera met een sublieme pass. Juszkiewicz is nu in balbezit. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gdynia - wtks agricola 0:4

42e minuut.
Rivera met een sublieme pass. Juszkiewicz rent richting de bal. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Wars maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Gdynia 74%, wtks agricola 26%.
AS Gdynia - wtks agricola 0:4

48e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal in één keer door. Filanowskii rent richting de bal. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Szut geeft een lange en hoge pass. Michalczewski kopt de bal weg. Wieszczycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kryszak rent richting de bal. Kryszak passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klimowski onderschept slim de pass. Klimowski speelt de bal door. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gdynia - wtks agricola 0:5

66e minuut.
Čebanauskas speelt de bal door. Kryszak met een sublieme pass. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski schiet op doel. Wars werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Wieszczycki rent richting de bal. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa passt de bal in één keer door. Kryszak met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gdynia - wtks agricola 0:6

75e minuut.
Marză met een harde bal richting middenveld. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft een lange en hoge pass. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa rent richting de bal. Căpusa geeft een hoge lob. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Klimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski passt de bal zonder na te denken. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Murgoci probeert naar een medespeler te passen. Klimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Wars probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Gdynia - wtks agricola 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Gdynia 66%, wtks agricola 34%.
AS Gdynia - wtks agricola 0:7