Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0025
  • Stadion: START Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2857
START Fc LFC
442 Tactiek paw
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Quinteros trapt de bal weg van het doel. Cieślar kopt de bal weg. Brokułowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Maguinho met een sublieme pass. Canas is nu in balbezit. Canas met een sublieme pass. Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Paal! Trelecki speelt de bal door. Moţoc speelt de bal door. Cieślar rent richting de bal. Cieślar passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Krzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Maguinho met een sublieme pass. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar schiet op doel. Trelecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
START - Fc LFC 0:1

14e minuut.
Miętkiewicz is nu in balbezit. Moţoc verovert de bal door een tackle van achteren. Moţoc speelt de bal door. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daish kopt de bal weg. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc passt de bal met de wreef. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brokułowski speelt de bal door. Czwakiel heeft problemen om de bal te vangen. Moţoc rent richting de bal. Moţoc geeft de bal voor. Szczęśniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Canas rent richting de bal. Canas passt de bal met de wreef. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar haalt uit met een fantastische trap. Czwakiel probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
START - Fc LFC 0:2

37e minuut.
Cieślar rent richting de bal. Cieślar passt de bal in één keer door. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel. Trelecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
START - Fc LFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: START 68%, Fc LFC 32%.
START - Fc LFC 0:3

53e minuut.
Moţoc passt de bal zonder na te denken. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho speelt de bal door. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Trelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Profeta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Canas met een snelle inworp. Cieślar is nu in balbezit. Cieślar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rivelato kopt de bal weg. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak rent richting de bal. Cieślar rent richting de bal. Cieślar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Krzetuski rent richting de bal. Kopania verovert de bal door een tackle van achteren. Kopania geeft een hoge lob. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
START - Fc LFC 0:4

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trelecki met een harde bal richting middenveld. Maguinho kopt de bal weg. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rivelato geeft de bal voor. Brokułowski is nu in balbezit. Brokułowski geeft een hoge lob. Jędrzejewski geeft een hoge lob. Szczęśniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Spisz de bal. Maguinho is nu in balbezit. Maguinho passt de bal in één keer door. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: START 69%, Fc LFC 31%.
START - Fc LFC 0:4