Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Wronki FC Kalisz
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 20
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ślusarski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pokrzywa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kotfin is nu in balbezit. Kotfin schiet op doel. Bożan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pokrzywa rent richting de bal. Pokrzywa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prusinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotfin rent richting de bal. Kotfin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cieciura rent richting de bal. Bajorek onderschept slim de pass. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Groblewski rent richting de bal. Groblewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pacułt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacułt geeft een lange en hoge pass. Kotfin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotfin haalt uit met een fantastische trap. Prusinowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pacułt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żyłas komt het veld opgelopen. Żyłas met de inworp. Fulczyk rent richting de bal. Maćkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maćkowicz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Maćkowicz passt de bal in één keer door. Prusinowski geeft de bal voor. Piskuła kopt de bal weg. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Wronki - FC Kalisz 0:1

24e minuut.
Pokrzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrzywa geeft een hoge lob. Prusinowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kotfin de bal. Kotfin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Żyłas rent richting de bal. Żyłas probeert naar een medespeler te passen. Kotfin is nu in balbezit. Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warta Wronki - FC Kalisz 1:1

39e minuut.
Kłusek speelt de bal door. Pokrzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrzywa passt de bal zonder na te denken. Kotfin rent richting de bal. Kotfin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Wronki - FC Kalisz 2:1

44e minuut.
Kłusek met een sublieme pass. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura passt de bal in één keer door. Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz haalt uit met een fantastische trap. Bożan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Wronki - FC Kalisz 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Wronki 35%, FC Kalisz 65%.
Warta Wronki - FC Kalisz 3:1

52e minuut.
Rynsztok met een harde bal richting middenveld. Chyliński is nu in balbezit. Franklin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Franklin krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Chyliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fulczyk met een snel genomen vrije trap. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. Rynsztok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Wronki - FC Kalisz 3:2

60e minuut.
Kłusek is nu in balbezit. Kłusek passt de bal met de wreef. Kotfin is nu in balbezit. Kotfin draait met de bal, schiet en ... Bożan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Wronki - FC Kalisz 4:2

66e minuut.
Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piskuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabriel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Chyliński passt de bal zonder na te denken. Retig rent richting de bal. Retig geeft de bal voor. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cieciura passt de bal in één keer door. Żyłas is nu in balbezit. Żyłas passt de bal met de wreef. Kotfin rent richting de bal. Kotfin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cieciura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieciura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prusinowski de bal. Kotfin is nu in balbezit. Kotfin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Wronki - FC Kalisz 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Wronki 51%, FC Kalisz 49%.
Warta Wronki - FC Kalisz 5:2