Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Biała 06 Gwiazda K.S Wojownicze Wrony
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.6
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński geeft een hoge lob. Luźny rent richting de bal. Praszelik onderschept slim de pass. Praszelik haalt uit met een fantastische trap. Wlazłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gapiński trapt de bal weg. Wieczysty kopt de bal weg. Inworp. Łydkowski met de inworp. Modracki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Biała 06 Gwiazda - K.S Wojownicze Wrony 1:0

29e minuut.
Modracki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski passt de bal met de wreef. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Biała 06 Gwiazda 50%, K.S Wojownicze Wrony 50%.
TS Biała 06 Gwiazda - K.S Wojownicze Wrony 1:0

54e minuut.
Modracki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sarbiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modracki probeert naar een medespeler te passen. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Biała 06 Gwiazda - K.S Wojownicze Wrony 2:0

61e minuut.
Modracki rent richting de bal. Modracki speelt de bal door. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch schiet op doel. Kośmider probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Michalczuk heeft problemen om de bal te vangen. Michalczuk geeft de bal voor. Praszelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Praszelik haalt uit met een fantastische trap. Wlazłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Biała 06 Gwiazda - K.S Wojownicze Wrony 2:1

71e minuut.
Korsak is nu in balbezit. Ziętek rent richting de bal. Praszelik rent richting de bal. Ziętek rent richting de bal. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Wlazłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsak onderschept slim de pass. Korsak met een sublieme pass. Szczęch rent richting de bal. Szczęch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Biała 06 Gwiazda - K.S Wojownicze Wrony 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Biała 06 Gwiazda 48%, K.S Wojownicze Wrony 52%.
TS Biała 06 Gwiazda - K.S Wojownicze Wrony 3:1