Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kam United Szubienica
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Koczar geeft een hoge lob. Rymaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Żbikowski probeert naar een medespeler te passen. Szorc is nu in balbezit. Szorc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kam United - Szubienica 1:0

12e minuut.
Cira kan de bal niet met de borst controleren. Kardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardas passt de bal zonder na te denken. Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Andrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Żbikowski rent richting de bal. Deptuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deptuch krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Teodorczyk is nu in balbezit. Kardas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teodorczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koczar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szorc is nu in balbezit. Szorc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ślepecki kan de bal niet met de borst controleren. Koczar rent richting de bal. Koczar geeft een lange en hoge pass. Szorc springt en kopt de bal. Szamotulski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cira onderschept slim de pass. Piech onderschept slim de pass. Piech speelt de bal door. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cira rent richting de bal. Kardas is nu in balbezit. Poparda begaat een overtreding. Poparda krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cira verovert de bal door een tackle van achteren. Cira geeft de bal voor. Koczar is nu in balbezit. Kardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Piech probeert naar een medespeler te passen. Andrzejczak is nu in balbezit. Deptuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deptuch krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kam United 48%, Szubienica 52%.
Kam United - Szubienica 1:0

52e minuut.
Poparda met een sublieme pass. Koczar is nu in balbezit. Kardas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kardas krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc onderschept slim de pass. Szorc draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kam United - Szubienica 2:0

72e minuut.
Kostka verovert de bal door een tackle van achteren. Kostka geeft de bal voor. Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak draait met de bal, schiet en ... Migacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kam United - Szubienica 2:1

73e minuut.
Krupa geeft een hoge lob. Inworp. Ślepecki met de inworp. Kardas is nu in balbezit. Kardas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kam United - Szubienica 2:2

76e minuut.
Teodorczyk is nu in balbezit. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki speelt de bal door. Kardas rent richting de bal. Kardas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kam United - Szubienica 2:3

90e minuut.
Żbikowski rent richting de bal. Żbikowski geeft een hoge lob. Draba heeft problemen om de bal te vangen. Szorc is nu in balbezit. Szorc draait met de bal, schiet en ... Borys bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kam United - Szubienica 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kam United 48%, Szubienica 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kam United - Szubienica 3:3