Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Wojownicze Wrony Fc LFC
Normal Tactiek paw
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten adequate
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Praszelik is nu in balbezit. Jamróz onderschept slim de pass. Jamróz speelt de bal door. Rivelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivelato geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gapiński trapt de bal weg. Daar is Jamróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamróz passt de bal met de wreef. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Błaszczyk is nu in balbezit. Rivelato met een sublieme pass. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Gapiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Maguinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Jamróz de bal. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Michalczuk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rivelato zal de hoekschop nemen. Szaber kopt de bal weg. Wieczysty is nu in balbezit. Rivelato geeft een hoge lob. Gapiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kośmider heeft problemen om de bal te vangen. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:1

14e minuut.
Daar is Wieczysty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamróz rent richting de bal. Szczęśniak rent richting de bal. Jamróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ziętek is nu in balbezit. Jamróz is nu in balbezit. Jamróz passt de bal met de wreef. Rivelato rent richting de bal. Rivelato geeft een hoge lob. Gapiński bokst de bal weg. Kośmider probeert naar een medespeler te passen. Jamróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:2

28e minuut.
Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz onderschept slim de pass. Jamróz met een sublieme pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Moţoc passt de bal in één keer door. Rivelato met een sublieme pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Ziętek de bal. Maguinho is nu in balbezit. Maguinho passt de bal in één keer door. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:3

38e minuut.
Kośmider geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canas met een snelle inworp. Jamróz is nu in balbezit. Jamróz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jamróz verovert de bal door een tackle van achteren. Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Kośmider is nu in balbezit. Szczęśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wojownicze Wrony 87%, Fc LFC 13%.
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:4

46e minuut.
Canas heeft problemen om de bal te vangen. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski passt de bal met de wreef. Jamróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Jamróz rent richting de bal. Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel. Gapiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak passt de bal in één keer door. Michalczuk rent richting de bal. Rivelato onderschept slim de pass. Rivelato schiet op doel. Gapiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kopania geeft een lange en hoge pass. Szaber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maguinho met een snelle inworp. Canas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Rivelato geeft een lange en hoge pass. Maguinho rent richting de bal. Maguinho passt de bal zonder na te denken. Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Gapiński trapt de bal weg. Rivelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivelato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:5

65e minuut.
Kośmider met een sublieme pass. Długi rent richting de bal. Maguinho maakt een afschuwelijke overtreding. Maguinho krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daish geeft de bal voor. Michalczuk is nu in balbezit. Szczęśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:6

70e minuut.
Michalczuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivelato geeft een lange en hoge pass. Szczęśniak springt en kopt de bal. Gapiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Praszelik is nu in balbezit. Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc geeft een hoge lob. Rivelato geeft een hoge lob. Gapiński bokst de bal weg.

80e minuut.
Rivelato heeft problemen om de bal te vangen. Gapiński met een sublieme pass. Maguinho kopt de bal weg. Rivelato heeft problemen om de bal te vangen. Rivelato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kośmider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider geeft een lange en hoge pass. Daar is Długi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopania verovert de bal door een tackle van achteren. Kopania geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jamróz is nu in balbezit. Jamróz passt de bal met de wreef. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Gapiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:7

88e minuut.
Gapiński met een sublieme pass. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gapiński trapt de bal weg. Maguinho kopt de bal weg. Michalczuk controleert de bal met de borst. Szczęśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Gapiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Wojownicze Wrony 86%, Fc LFC 14%.
K.S Wojownicze Wrony - Fc LFC 0:8