Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0025
  • Stadion: Fc LFC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3527
Fc LFC FC Blue Lion
paw Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
adequate Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


10e minuut.
Winiecki speelt de bal door. Maguinho is nu in balbezit. Maguinho passt de bal met de wreef. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak schiet op doel. Krygier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - FC Blue Lion 1:0

24e minuut.
Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mokrzycki de bal. Derka is nu in balbezit. Derka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Moţoc geeft een lange en hoge pass. Jarzębowski kan de bal niet met de borst controleren. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winiecki rent richting de bal. Winiecki passt de bal in één keer door. Maguinho rent richting de bal. Maguinho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rivelato onderschept slim de pass. Rivelato geeft de bal voor. Klungelig pakt Jarzębowski de bal. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - FC Blue Lion 2:0

35e minuut.
Canas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canas passt de bal met de wreef. Jamróz rent richting de bal. Jamróz schiet op doel. Zagdański kopt de bal weg. Krygier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc LFC 25%, FC Blue Lion 75%.
Fc LFC - FC Blue Lion 2:0

47e minuut.
Quinteros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bajorski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kopania met de inworp. Maguinho rent richting de bal. Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Jamróz is nu in balbezit. Jamróz met een sublieme pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - FC Blue Lion 3:0

57e minuut.
Krygier trapt de bal weg van het doel. Maguinho kopt de bal weg. Daar is Zagdański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Winiecki speelt de bal door. Maguinho is nu in balbezit. Maguinho passt de bal in één keer door. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Krygier trapt de bal weg. Klungelig pakt Kieliszek de bal. Rivelato met een sublieme pass. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Maguinho passt de bal met de wreef. Daar is Canas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusik is nu in balbezit. Canas verovert de bal door een tackle van achteren. Canas geeft een hoge lob. Krygier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc LFC 28%, FC Blue Lion 72%.
Fc LFC - FC Blue Lion 3:0