Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS JUVE Leśnik Kliniska
JUVE 1 Tactiek atak
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten formidable
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Zidane is nu in balbezit. Foy onderschept slim de pass. Lukanov rent richting de bal. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... Lercari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Scateni kopt de bal weg. Sobiech is nu in balbezit. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ossowski speelt de bal door. Lukanov rent richting de bal. Lukanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sobiech de bal. Sobiech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - Leśnik Kliniska 0:1

9e minuut.
Jarmoluk kopt de bal weg. Zidane rent richting de bal. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel. Lercari bokst de bal weg.

18e minuut.
Jarmoluk geeft de bal voor. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż probeert naar een medespeler te passen. Nuevo is nu in balbezit. Nuevo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Engel rent richting de bal. Zidane verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Sobiech rent richting de bal. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. Lercari bokst de bal weg. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - Leśnik Kliniska 0:2

26e minuut.
Lukanov is nu in balbezit. Foy verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane verovert de bal door een tackle van achteren. Škréta rent richting de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech probeert naar een medespeler te passen. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Jarmoluk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Škréta zal de hoekschop nemen. Lukanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lercari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Odrowąż kopt de bal weg. Daar is Cação, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuevo is nu in balbezit. Nuevo haalt uit met een fantastische trap. Gorzeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - Leśnik Kliniska 1:2

34e minuut.
Odrowąż met een sublieme pass. Nuevo rent richting de bal. Nuevo met een sublieme pass. Koçaner rent richting de bal. Koçaner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ossowski heeft problemen om de bal te vangen. Nuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuevo schiet op doel. Gorzeński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brajewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta onderschept slim de pass. Škréta schiet op doel. Lercari bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS JUVE 64%, Leśnik Kliniska 36%.
RTS JUVE - Leśnik Kliniska 1:2

50e minuut.
Daar is Płatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lukanov de bal. Lukanov schiet op doel. Lercari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Orczyk speelt de bal door. Odrowąż rent richting de bal. Odrowąż speelt de bal door. Nuevo is nu in balbezit. Nuevo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Nuevo de bal. Nuevo passt de bal in één keer door. Jurado is nu in balbezit. Jurado draait met de bal, schiet en ... Gorzeński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS JUVE - Leśnik Kliniska 2:2

69e minuut.
Jarmoluk geeft een lange en hoge pass. Ossowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odrowąż met een sublieme pass. Klungelig pakt Nuevo de bal. Nuevo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner passt de bal met de wreef. Nuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuevo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - Leśnik Kliniska 3:2

77e minuut.
Nuevo passt de bal met de wreef. Odrowąż rent richting de bal. Odrowąż met een sublieme pass. Nuevo is nu in balbezit. Nuevo draait met de bal, schiet en ... Gorzeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

80e minuut.
Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż probeert naar een medespeler te passen. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Gorzeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - Leśnik Kliniska 4:2

81e minuut.
Ossowski passt de bal in één keer door. Sobiech rent richting de bal. Sobiech passt de bal in één keer door. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS JUVE 49%, Leśnik Kliniska 51%.
RTS JUVE - Leśnik Kliniska 4:2