Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zadymiarze KS Ogrodnik
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Wakacjowski passt de bal met de wreef. Patera bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera passt de bal in één keer door. Zagórski rent richting de bal. Zagórski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Markuszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blaut. Blaut krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Wenta kan de bal niet met de borst controleren. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski passt de bal in één keer door. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kukucz geeft een hoge lob. Inworp. Matyasik met de inworp. Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Tasak verovert de bal door een tackle van achteren. Tasak geeft de bal voor. Wałkiewicz rent richting de bal. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera verovert de bal door een tackle van achteren. Patera speelt de bal door. Wakacjowski rent richting de bal. Wakacjowski haalt uit met een fantastische trap. Kawulok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zadymiarze 53%, KS Ogrodnik 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zadymiarze - KS Ogrodnik 0:0

64e minuut.
Patera passt de bal zonder na te denken. Tasak is nu in balbezit. Tasak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matyasik de bal. Matyasik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Curyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut met een sublieme pass. Bilko rent richting de bal. Bilko draait met de bal, schiet en ... Zagórski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zadymiarze 41%, KS Ogrodnik 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zadymiarze - KS Ogrodnik 0:0