Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0026
  • Stadion: FCEOP Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2908
FCEOP milutki35
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Sądkiewicz passt de bal met de wreef. Góra kan de bal niet met de borst controleren. Sądkiewicz is nu in balbezit. Chwałek onderschept slim de pass. Chwałek schiet op doel. Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik geeft een hoge lob. Wąsowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sądkiewicz rent richting de bal. Sądkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - milutki35 1:0

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wąsowicz met een harde bal richting middenveld. Góra kopt de bal weg. Sądkiewicz is nu in balbezit. Sądkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - milutki35 2:0

12e minuut.
Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak speelt de bal door. Uliniarz is nu in balbezit. Sądkiewicz is nu in balbezit. Sądkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko passt de bal met de wreef. Siestrzewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek verovert de bal door een tackle van achteren. Chwałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Plata rent richting de bal. Uliniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Uliniarz geeft een hoge lob. Chwałek is nu in balbezit. Chwałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - milutki35 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEOP 49%, milutki35 51%.
FCEOP - milutki35 2:1

50e minuut.
Łopatka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Sądkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sądkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - milutki35 3:1

63e minuut.
Koczko geeft een hoge lob. Szymkiewicz kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Koczko onderschept slim de pass. Koczko haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz bokst de bal weg.

66e minuut.
Klungelig pakt Wojtkowiak de bal. Ogrodnik rent richting de bal. Koczko verovert de bal door een tackle van achteren. Chwałek rent richting de bal. Chwałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kamiński met de inworp. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko geeft een lange en hoge pass. Konkiel is nu in balbezit. Konkiel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEOP 46%, milutki35 54%.
FCEOP - milutki35 3:1