Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolorowe Misie jeziorak znin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Skrucha rent richting de bal. Czajka onderschept slim de pass. Czajka passt de bal zonder na te denken. Kluska rent richting de bal. Kluska haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Czajka passt de bal in één keer door. Noworyta geeft de bal voor. Mielcarz probeert de bal aan de voet te houden. Kluska is nu in balbezit. Kluska draait met de bal, schiet en ... Gutfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Fąfara is nu in balbezit. Mielcarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fąfara zijn tegenspeler op de grond. Fąfara krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Petrusewicz speelt de bal door. Szrajda rent richting de bal. Szrajda geeft een lange en hoge pass. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral draait met de bal, schiet en ... Piekański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piekański speelt de bal door. Kluska kopt de bal weg. Pozowski heeft problemen om de bal te vangen. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Skrucha is nu in balbezit. Polewczyk is nu in balbezit. Noworyta speelt de bal door. Kluska is nu in balbezit. Kluska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - jeziorak znin 0:1

35e minuut.
Czajka rent richting de bal. Czajka speelt de bal door. Kluska is nu in balbezit. Kluska haalt uit met een fantastische trap. Peterszajn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Noworyta passt de bal met de wreef. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha passt de bal in één keer door. Daar is Góral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Góral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 50%, jeziorak znin 50%.
Kolorowe Misie - jeziorak znin 0:1

47e minuut.
Czajka rent richting de bal. Skrucha rent richting de bal. Noworyta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Noworyta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Czajka rent richting de bal. Skrucha rent richting de bal. Fąfara is nu in balbezit. Mielcarz verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piekański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Fąfara is nu in balbezit. Polewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk probeert naar een medespeler te passen. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolorowe Misie - jeziorak znin 1:1

87e minuut.
Klungelig pakt Mielcarz de bal. Mojżysz is nu in balbezit. Polewczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polewczyk krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gutfeld probeert naar een medespeler te passen. Łaski kopt de bal weg. Czysty probeert de bal aan de voet te houden. Kluska rent richting de bal. Kluska haalt uit met een fantastische trap. Gutfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 47%, jeziorak znin 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolorowe Misie - jeziorak znin 1:1