Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiejskie Muszkietery SantiSquad
Normal Tactiek 451
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.9
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Berbecki met een sublieme pass. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazły onderschept slim de pass. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Berbecki geeft de bal voor. Blacha rent richting de bal. Galiński is nu in balbezit. Galiński schiet op doel. Daar is Ziemiańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejskie Muszkietery - SantiSquad 1:0

19e minuut.
Sznider rent richting de bal. Hamanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamanowicz probeert naar een medespeler te passen. Galiński rent richting de bal. Galiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat passt de bal met de wreef. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha onderschept slim de pass. Rosocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejskie Muszkietery 42%, SantiSquad 58%.
Wiejskie Muszkietery - SantiSquad 1:0

58e minuut.
Wiercipięta passt de bal met de wreef. Hamanowicz rent richting de bal. Sznider schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sznider krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabat met een snelle inworp. Kędziora met een sublieme pass. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wiejskie Muszkietery - SantiSquad 1:1

67e minuut.
Pudlik geeft een lange en hoge pass. Andrearczyk heeft problemen om de bal te vangen. Galiński kopt de bal weg. Blacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejskie Muszkietery 45%, SantiSquad 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiejskie Muszkietery - SantiSquad 1:1