Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jeziorak znin milutki35
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Wojtkowiak onderschept slim de pass. Skotara rent richting de bal. Skotara met een sublieme pass. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wojtkowiak is nu in balbezit. Zembowski onderschept slim de pass. Zembowski speelt de bal door. Czajka is nu in balbezit. Czajka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wojtkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtkowiak passt de bal zonder na te denken. Koczko rent richting de bal. Chwałek is nu in balbezit. Chwałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Czajka passt de bal met de wreef. Ptaszyński rent richting de bal. Kluska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kluska krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kruszczyński met een sublieme pass. Kluska is nu in balbezit. Uliniarz rent richting de bal. Kluska verovert de bal door een tackle van achteren. Kluska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jeziorak znin 65%, milutki35 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jeziorak znin - milutki35 0:0

49e minuut.
Grzybek is nu in balbezit. Grzybek geeft de bal voor. Klungelig pakt Rzepa de bal. Chwałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek schiet op doel. Piekański bokst de bal weg.

72e minuut.
Czajka verovert de bal door een tackle van achteren. Czajka passt de bal zonder na te denken. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jeziorak znin - milutki35 1:0

75e minuut.
Wąsowicz geeft de bal voor. Chwałek controleert de bal met de borst. Rzepa is nu in balbezit. Chwałek onderschept slim de pass. Chwałek schiet op doel. Piekański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chwałek rent richting de bal. Chwałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jeziorak znin - milutki35 1:1

87e minuut.
Kunia speelt de bal door. Ptaszyński rent richting de bal. Kluska verovert de bal door een tackle van achteren. Kluska schiet op doel. Orzechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jeziorak znin - milutki35 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jeziorak znin 49%, milutki35 51%.
jeziorak znin - milutki35 2:1