Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolorowe Misie FCEOP
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Szrajda passt de bal zonder na te denken. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarz rent richting de bal. Mielcarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butor speelt de bal door. Wańkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda schiet op doel. Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butor heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - FCEOP 1:0

6e minuut.
Banasik met de inworp. Plata rent richting de bal. Grędkiewicz begaat een overtreding. Plata raakt geblesseerd tijdens het duel. Plata wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ogrodnik met een snelle inworp. Plata is nu in balbezit. Skrucha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrucha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 51%, FCEOP 49%.
Kolorowe Misie - FCEOP 1:0

52e minuut.
Góra geeft een lange en hoge pass. Wyparło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrucha rent richting de bal. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Góra is nu in balbezit. Góra geeft de bal voor. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Skrucha met de inworp. Grędkiewicz is nu in balbezit. Grędkiewicz met een sublieme pass. Wichary is nu in balbezit. Wichary schiet op doel. Wańkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Włoch verovert de bal door een tackle van achteren. Włoch probeert naar een medespeler te passen. Wichary is nu in balbezit. Wichary schiet op doel. Daar is Butor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Czysty geeft de bal voor. Inworp. Banasik met een snelle inworp. Plata heeft problemen om de bal te vangen. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Banasik de bal. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda speelt de bal door. Wichary rent richting de bal. Wichary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolorowe Misie - FCEOP 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolorowe Misie 39%, FCEOP 61%.
Kolorowe Misie - FCEOP 2:0