Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGNICA SOCCER SantiSquad
Normal Tactiek 451
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Szabat met een snelle inworp. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora passt de bal met de wreef. Rosocha rent richting de bal. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. Gerszberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Klungelig pakt Rosocha de bal. Tlaga rent richting de bal. Tlaga speelt de bal door. Wlazły rent richting de bal. Wlazły draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGNICA SOCCER - SantiSquad 0:1

16e minuut.
Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki onderschept slim de pass. Gimalski rent richting de bal. Jarocki rent richting de bal. Jarocki schiet op doel. Palimąka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gimalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziora met een sublieme pass. Rosocha is nu in balbezit. Rosocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. Gimalski verovert de bal door een tackle van achteren. Gimalski passt de bal zonder na te denken. Jarocki rent richting de bal. Jarocki schiet op doel. Palimąka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGNICA SOCCER 45%, SantiSquad 55%.
LEGNICA SOCCER - SantiSquad 0:1

53e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. Gimalski onderschept slim de pass. Gimalski probeert naar een medespeler te passen. Jarocki rent richting de bal. Jarocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGNICA SOCCER - SantiSquad 1:1

56e minuut.
Kośmider geeft de bal voor. Grabski kopt de bal weg. Jarocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki schiet op doel. Palimąka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tlaga probeert de bal aan de voet te houden. Perczak is nu in balbezit. Gimalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Perczak onderschept slim de pass. Perczak geeft een hoge lob. Gerszberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kędziora probeert naar een medespeler te passen. Rosocha is nu in balbezit. Met opzet legt Gwidon zijn tegenspeler op de grond. Gwidon krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gimalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga verovert de bal door een tackle van achteren. Wypyszczak is nu in balbezit. Kośmider onderschept slim de pass. Kośmider geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ziemiańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

86e minuut.
Rosocha probeert naar een medespeler te passen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hałgas. Szabat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szabat kan niet meer verder spelen. Kostelecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGNICA SOCCER 37%, SantiSquad 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LEGNICA SOCCER - SantiSquad 1:1