Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśnik Kliniska FC Zadymiarze
atak Tactiek 433
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 19.8
outstanding Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Ossowski geeft een hoge lob. Zagórski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orczyk speelt de bal door. Lukanov rent richting de bal. Lukanov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 1:0

3e minuut.
Kukucz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yandımoğlu met een snelle inworp. Sobiech rent richting de bal. Sobiech geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 2:0

3e minuut.
Škréta rent richting de bal. Škréta geeft een hoge lob. Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wałkiewicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzeński probeert naar een medespeler te passen. Sobiech kopt de bal weg. Lukanov rent richting de bal. Lukanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Orczyk kopt de bal weg. Škréta is nu in balbezit. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel. Lepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 3:0

9e minuut.
Zagórski speelt de bal door. Wakacjowski heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov onderschept slim de pass. Sobiech rent richting de bal. Sobiech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Lepa trapt de bal weg van het doel. Zidane kopt de bal weg. Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Škréta rent richting de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Lepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 4:0

12e minuut.
Konowalski geeft een hoge lob. Scateni probeert naar een medespeler te passen. Płatek is nu in balbezit. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 5:0

15e minuut.
Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałkiewicz is nu in balbezit. Lukanov onderschept slim de pass. Lukanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 6:0

16e minuut.
Płatek heeft problemen om de bal te vangen. Zidane rent richting de bal. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 7:0

18e minuut.
Daar is Orczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orczyk met een sublieme pass. Konowalski is nu in balbezit. Lukanov onderschept slim de pass. Lukanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Škréta verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane rent richting de bal. Zidane geeft de bal voor. Lukanov krijgt zijn hoofd ertegen. Lepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 8:0

24e minuut.
Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta speelt de bal door. Daar is Walczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidane geeft een lange en hoge pass. Wałkiewicz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Zagórski de bal. Płatek is nu in balbezit. Płatek passt de bal met de wreef. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Škréta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilko. Bilko krijgt een gele kaart. Orczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Płatek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel. Lepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Płatek speelt de bal door. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski is nu in balbezit. Škréta onderschept slim de pass. Škréta geeft een lange en hoge pass. Lepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sobiech rent richting de bal. Lukanov rent richting de bal. Konowalski onderschept slim de pass. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Scateni geeft een lange en hoge pass. Orczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczyk passt de bal in één keer door. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech draait met de bal, schiet en ... Lepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Zidane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Walczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Lepa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Yandımoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobiech de bal. Sobiech probeert naar een medespeler te passen. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 9:0

45e minuut.
Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov passt de bal in één keer door. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. Lepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 26%, FC Zadymiarze 74%.
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 10:0

47e minuut.
Bilko probeert de bal aan de voet te houden. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane passt de bal met de wreef. Sobiech rent richting de bal. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. Lepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Lukanov onderschept slim de pass. Lukanov speelt de bal door. Sobiech rent richting de bal. Sobiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 11:0

50e minuut.
Zagórski probeert naar een medespeler te passen. Wakacjowski rent richting de bal. Wakacjowski met een sublieme pass. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sobiech de bal. Sobiech passt de bal in één keer door. Zidane geeft de bal voor. Lepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lukanov rent richting de bal. Lukanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 12:0

54e minuut.
Bilko verovert de bal door een tackle van achteren. Scateni onderschept slim de pass. Scateni geeft een hoge lob. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 13:0

57e minuut.
Wenta is nu in balbezit. Orczyk onderschept slim de pass. Orczyk geeft de bal voor. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Lepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Škréta rent richting de bal. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 14:0

60e minuut.
Lukanov kopt de bal weg. Škréta rent richting de bal. Konowalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konowalski krijgt een gele kaart. Škréta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lukanov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Walczak rent richting de bal. Zidane verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 15:0

62e minuut.
Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiech rent richting de bal. Sobiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 16:0

64e minuut.
Klungelig pakt Wałkiewicz de bal. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lepa trapt de bal weg van het doel. Yandımoğlu rent richting de bal. Yandımoğlu passt de bal met de wreef. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 17:0

67e minuut.
Orczyk kopt de bal weg. Lukanov rent richting de bal. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 18:0

70e minuut.
Orczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konowalski. Orczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sobiech is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Scateni geeft een lange en hoge pass. Škréta speelt de bal door. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. Lepa bokst de bal weg. Konowalski kopt de bal weg. Sobiech speelt de bal door. Kukucz probeert de bal met de borst te controleren. Yandımoğlu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 19:0

76e minuut.
Škréta rent richting de bal. Škréta passt de bal met de wreef. Zidane speelt de bal door. Klungelig pakt Lukanov de bal. Lukanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Konowalski trapt de bal weg. Płatek kopt de bal weg. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Scateni met een sublieme pass. Zidane rent richting de bal. Zidane geeft de bal voor. Lukanov springt en kopt de bal. Lepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 20:0

82e minuut.
Konowalski geeft een hoge lob. Inworp. Orczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Yandımoğlu passt de bal in één keer door. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane geeft een hoge lob. Lukanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 21:0

85e minuut.
Sobiech onderschept slim de pass. Sobiech probeert naar een medespeler te passen. Škréta is nu in balbezit. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 23%, FC Zadymiarze 77%.
Leśnik Kliniska - FC Zadymiarze 22:0