Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milutki35 Leśnik Kliniska
Normal Tactiek atak
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten outstanding
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Lukanov is nu in balbezit. Lukanov passt de bal met de wreef. Daar is Sobiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobiech draait met de bal, schiet en ... Orzechowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:1

2e minuut.
Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov passt de bal in één keer door. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Ptaszyński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Orczyk kan de bal niet met de borst controleren. Orczyk geeft een lange en hoge pass. Sobiech heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Orczyk geeft de bal voor. Yandımoğlu kopt de bal weg. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. Orzechowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:2

11e minuut.
Zidane speelt de bal door. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane speelt de bal door. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:3

13e minuut.
Ptaszyński trapt de bal weg van het doel. Płatek kopt de bal weg. Daar is Škréta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov rent richting de bal. Lukanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:4

14e minuut.
Grzybek speelt de bal door. Klungelig pakt Ptaszyński de bal. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Orzechowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:5

24e minuut.
Klungelig pakt Sobiech de bal. Sobiech speelt de bal door. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech passt de bal zonder na te denken. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel. Orzechowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:6

28e minuut.
Zidane onderschept slim de pass. Zidane speelt de bal door. Lukanov heeft problemen om de bal te vangen. Sobiech rent richting de bal. Sobiech schiet op doel. Orzechowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:7

31e minuut.
Orczyk met een sublieme pass. Lukanov heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov passt de bal zonder na te denken. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kamiński speelt de bal door. Zidane speelt de bal door. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Orzechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:8

39e minuut.
Konkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Konkiel probeert naar een medespeler te passen. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Chwałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Zidane is nu in balbezit. Zidane passt de bal zonder na te denken. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wąsowicz de bal onder controle te krijgen. Orzechowski bokst de bal weg. Orzechowski speelt de bal door. Zidane kan de bal niet met de borst controleren. Zidane passt de bal zonder na te denken. Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Orzechowski speelt de bal door. Zidane kopt de bal weg. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Orzechowski trapt de bal weg. Zidane kopt de bal weg. Grzybek heeft problemen om de bal te vangen. Škréta rent richting de bal. Škréta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milutki35 80%, Leśnik Kliniska 20%.
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:8

49e minuut.
Uliniarz probeert naar een medespeler te passen. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Chwałek rent richting de bal. Chwałek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Wąsowicz geeft de bal voor. Koczko is nu in balbezit. Koczko met een sublieme pass. Yandımoğlu is nu in balbezit. Yandımoğlu geeft een lange en hoge pass. Orzechowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lukanov rent richting de bal. Lukanov draait met de bal, schiet en ... Orzechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:9

56e minuut.
Škréta geeft een lange en hoge pass. Sobiech rent richting de bal. Wąsowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobiech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zidane neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:10

59e minuut.
Scateni kopt de bal weg. Daar is Skotara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta draait met de bal, schiet en ... Orzechowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Škréta is nu in balbezit. Škréta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Orzechowski trapt de bal weg. Płatek kan de bal niet met de borst controleren. Płatek speelt de bal door. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ptaszyński heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:11

62e minuut.
Koczko passt de bal in één keer door. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech geeft een lange en hoge pass. Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Koczko de bal. Płatek is nu in balbezit. Płatek geeft de bal voor. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Płatek kopt de bal weg. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov is nu in balbezit. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Orzechowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lukanov rent richting de bal. Lukanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:12

71e minuut.
Uliniarz is nu in balbezit. Sobiech verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiech met een sublieme pass. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Płatek kopt de bal weg. Sobiech rent richting de bal. Zidane is nu in balbezit. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:13

74e minuut.
Orczyk met een snelle inworp. Scateni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scateni geeft een hoge lob. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Orzechowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Sobiech is nu in balbezit. Sobiech passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lukanov de bal. Lukanov schiet op doel. Orzechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Škréta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ptaszyński de bal. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Orzechowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:14

84e minuut.
Wąsowicz kopt de bal weg. Škréta heeft problemen om de bal te vangen. Škréta geeft een hoge lob. Sobiech is nu in balbezit. Sobiech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lukanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Orzechowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:15

88e minuut.
Klungelig pakt Škréta de bal. Škréta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukanov schiet op doel. Orzechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:16

88e minuut.
Grzybek rent richting de bal. Grzybek met een sublieme pass. Ptaszyński probeert de bal met de borst te controleren. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Orzechowski met een harde bal richting middenveld. Zidane kopt de bal weg. Uliniarz controleert de bal met de borst. Sobiech rent richting de bal. Sobiech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Škréta onderschept slim de pass. Škréta probeert naar een medespeler te passen. Lukanov rent richting de bal. Sobiech rent richting de bal. Sobiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milutki35 86%, Leśnik Kliniska 14%.
milutki35 - Leśnik Kliniska 0:17