Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0026
  • Stadion: FCEOP Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3032
FCEOP RTS JUVE
Normal Tactiek JUVE 1
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


10e minuut.
Walczewski onderschept slim de pass. Walczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Butor de bal. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński schiet op doel. Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ogrodnik is nu in balbezit. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński met een sublieme pass. Klungelig pakt Burczyk de bal. Burczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - RTS JUVE 0:1

20e minuut.
Koçaner geeft een lange en hoge pass. Burczyk kopt de bal weg. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuściński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Brajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski geeft een hoge lob. Burczyk rent richting de bal. Kapuściński is nu in balbezit. Kapuściński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Wańkowicz trapt de bal weg van het doel. Burczyk kopt de bal weg. Daar is Siestrzewitowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachyra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - RTS JUVE 0:2

35e minuut.
Stopa geeft de bal voor. Burczyk kopt de bal weg. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Siestrzewitowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Łopatka geeft een hoge lob. Inworp. Sewera met de inworp. Burczyk is nu in balbezit. Burczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stopa kopt de bal weg. Daar is Ogrodnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachyra rent richting de bal. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - RTS JUVE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEOP 65%, RTS JUVE 35%.
FCEOP - RTS JUVE 0:3

48e minuut.
Wyparło rent richting de bal. Sewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewera speelt de bal door. Kapuściński is nu in balbezit. Kapuściński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Góra kopt de bal weg. Sewera geeft de bal voor. Butor is nu in balbezit. Burczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Burczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stopa is nu in balbezit. Stachyra rent richting de bal. Stachyra met een sublieme pass. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz bokst de bal weg. Kapuściński is nu in balbezit. Kapuściński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - RTS JUVE 0:4

59e minuut.
Góra rent richting de bal. Walczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Walczewski passt de bal met de wreef. Kapuściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wańkowicz trapt de bal weg van het doel. Ogrodnik met een sublieme pass. Kapuściński is nu in balbezit. Kapuściński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Góra is nu in balbezit. Kapuściński verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuściński passt de bal zonder na te denken. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Plata rent richting de bal. Sewera verovert de bal door een tackle van achteren. Sewera probeert naar een medespeler te passen. Stachyra rent richting de bal. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wańkowicz trapt de bal weg van het doel. Sewera kopt de bal weg. Siestrzewitowski rent richting de bal. Kapuściński onderschept slim de pass. Kapuściński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Góra rent richting de bal. Burczyk rent richting de bal. Burczyk geeft een hoge lob. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Banasik met een snelle inworp. Plata rent richting de bal. Brajewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plata raakt geblesseerd tijdens het duel. Plata neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Lercari met een harde bal richting middenveld. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - RTS JUVE 0:5

88e minuut.
Lercari met een harde bal richting middenveld. Burczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński rent richting de bal. Burczyk rent richting de bal. Burczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEOP - RTS JUVE 0:6

89e minuut.
Daar is Sądkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata rent richting de bal. Stachyra probeert naar een medespeler te passen. Kapuściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEOP 75%, RTS JUVE 25%.
FCEOP - RTS JUVE 0:6