Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zadymiarze Wiejskie Muszkietery
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Blacha passt de bal in één keer door. Galiński is nu in balbezit. Met opzet legt Konowalski zijn tegenspeler op de grond. Konowalski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bilko passt de bal in één keer door. Blaut is nu in balbezit. Berbecki rent richting de bal. Blaut onderschept slim de pass. Blaut geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wołyniec passt de bal in één keer door. Galiński rent richting de bal. Galiński passt de bal met de wreef. Blacha is nu in balbezit. Blacha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zadymiarze - Wiejskie Muszkietery 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zadymiarze 63%, Wiejskie Muszkietery 37%.
FC Zadymiarze - Wiejskie Muszkietery 0:1

77e minuut.
Wenta geeft de bal voor. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski met een sublieme pass. Blaut rent richting de bal. Blaut geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huzar speelt de bal door. Galiński kopt de bal weg. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacha verovert de bal door een tackle van achteren. Blacha schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Konowalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Blaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaut passt de bal met de wreef. Daar is Zagórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagórski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wenta rent richting de bal. Wenta passt de bal in één keer door. Berbecki is nu in balbezit. Bilko onderschept slim de pass. Bilko geeft een lange en hoge pass. Huzar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zadymiarze 32%, Wiejskie Muszkietery 68%.
FC Zadymiarze - Wiejskie Muszkietery 0:1