Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS JUVE jeziorak znin
JUVE 1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten poor
solid Passen poor
very good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jurado geeft een hoge lob. Foy kopt de bal weg. Mojżysz is nu in balbezit. Koçaner verovert de bal door een tackle van achteren. Koçaner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fąfara passt de bal in één keer door. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński passt de bal zonder na te denken. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Piekański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Piekański met een harde bal richting middenveld. Odrowąż probeert de bal met de borst te controleren. Odrowąż speelt de bal door. Koçaner heeft problemen om de bal te vangen. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Piekański bokst de bal weg.

10e minuut.
Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż geeft een hoge lob. Kapuściński rent richting de bal. Foy rent richting de bal. Foy draait met de bal, schiet en ... Piekański bokst de bal weg.

12e minuut.
Odrowąż speelt de bal door. Koçaner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kapuściński de bal. Kapuściński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zembowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Foy passt de bal zonder na te denken. Daar is Koçaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński schiet op doel. Rzepa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Koçaner rent richting de bal. Koçaner passt de bal zonder na te denken. Foy rent richting de bal. Foy haalt uit met een fantastische trap. Piekański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - jeziorak znin 1:0

22e minuut.
Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż met een sublieme pass. Daar is Koçaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sewera passt de bal in één keer door. Kapuściński is nu in balbezit. Kapuściński met een sublieme pass. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Piekański met een harde bal richting middenveld. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż passt de bal met de wreef. Daar is Koçaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçaner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Matysek rent richting de bal. Matysek geeft de bal voor. Kapuściński heeft problemen om de bal te vangen. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - jeziorak znin 2:0

34e minuut.
Rzepa geeft een lange en hoge pass. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż probeert naar een medespeler te passen. Koçaner rent richting de bal. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - jeziorak znin 3:0

35e minuut.
Czajka met een sublieme pass. Kluska speelt de bal door. Licznerski speelt de bal door. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Piekański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kapuściński heeft problemen om de bal te vangen. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Foy bereikt de bal nog maar net als eerste. Foy draait met de bal, schiet en ... Piekański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - jeziorak znin 4:0

39e minuut.
Kluska probeert naar een medespeler te passen. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski geeft een lange en hoge pass. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS JUVE 19%, jeziorak znin 81%.
RTS JUVE - jeziorak znin 4:0

48e minuut.
Sewera passt de bal in één keer door. Kapuściński is nu in balbezit. Kapuściński passt de bal met de wreef. Foy bereikt de bal nog maar net als eerste. Foy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński passt de bal met de wreef. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Foy is nu in balbezit. Foy passt de bal in één keer door. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Foy verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuściński heeft problemen om de bal te vangen. Kapuściński probeert naar een medespeler te passen. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Piekański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - jeziorak znin 5:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odrowąż met een snelle inworp. Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner verovert de bal door een tackle van achteren. Koçaner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sewera met een sublieme pass. Kapuściński met een sublieme pass. Foy rent richting de bal. Foy haalt uit met een fantastische trap. Piekański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - jeziorak znin 6:0

76e minuut.
Zembowski passt de bal zonder na te denken. Chía probeert naar een medespeler te passen. Koçaner met een sublieme pass. Foy is nu in balbezit. Foy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Odrowąż heeft problemen om de bal te vangen. Odrowąż kopt de bal weg. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Odrowąż passt de bal met de wreef. Koçaner rent richting de bal. Koçaner met een sublieme pass. Kapuściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński schiet op doel. Piekański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koçaner rent richting de bal. Koçaner met een sublieme pass. Kapuściński is nu in balbezit. Kapuściński draait met de bal, schiet en ... Mojżysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sewera zal de hoekschop nemen. Koçaner krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner verovert de bal door een tackle van achteren. Koçaner probeert naar een medespeler te passen. Foy rent richting de bal. Foy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - jeziorak znin 7:0

87e minuut.
Kapuściński met een sublieme pass. Foy is nu in balbezit. Foy passt de bal zonder na te denken. Kapuściński is nu in balbezit. Kapuściński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - jeziorak znin 8:0

90e minuut.
Foy is nu in balbezit. Foy passt de bal in één keer door. Kapuściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński schiet op doel. Mojżysz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - jeziorak znin 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS JUVE 23%, jeziorak znin 77%.
RTS JUVE - jeziorak znin 9:0