Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clevland Kolejarze KP Wołów
433 Tactiek 2018 new
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Cahen geeft een lange en hoge pass. Putramentas rent richting de bal. Putramentas passt de bal met de wreef. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel. Wilkoszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - KP Wołów 0:1

7e minuut.
Żygowski rent richting de bal. Żygowski geeft een hoge lob. Cubillos rent richting de bal. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda passt de bal zonder na te denken. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Wojewoda passt de bal in één keer door. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos schiet op doel. Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ilonkowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - KP Wołów 0:2

15e minuut.
Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Downing verovert de bal door een tackle van achteren. Downing probeert naar een medespeler te passen. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mrowiński niet meer kan verder spelen. Semik komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Cubillos passt de bal met de wreef. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda passt de bal met de wreef. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wojewoda onderschept slim de pass. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wojewoda de bal. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pohl rent richting de bal. Putramentas verovert de bal door een tackle van achteren. Putramentas probeert naar een medespeler te passen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pohl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Putramentas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeziński geeft een lange en hoge pass. Wojewoda controleert de bal met de borst. Wilkoszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Jeziński verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziński speelt de bal door. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos schiet op doel. Wilkoszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kornacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - KP Wołów 0:3

40e minuut.
Cubillos passt de bal met de wreef. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda schiet op doel. Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ilonkowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - KP Wołów 0:4

42e minuut.
Kornacki speelt de bal door. Ilonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - KP Wołów 0:5

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilkoszewski trapt de bal weg. Jarocki kopt de bal weg. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - KP Wołów 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clevland Kolejarze 76%, KP Wołów 24%.
Clevland Kolejarze - KP Wołów 0:6

55e minuut.
Abajo met een sublieme pass. Wojewoda is nu in balbezit. Ilonkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wojewoda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wojewoda neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos haalt uit met een fantastische trap. Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Putramentas met een snelle inworp. Abajo met een sublieme pass. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - KP Wołów 0:7

75e minuut.
Downing passt de bal met de wreef. Jarocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki probeert naar een medespeler te passen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Trelecki heeft problemen om de bal te vangen. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clevland Kolejarze 78%, KP Wołów 22%.
Clevland Kolejarze - KP Wołów 0:7