Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0027
  • Stadion: Gancarz
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17795
KP Wołów KS Odra
2018 new Tactiek 424
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 25.1
average Schieten poor
good Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Abajo rent richting de bal. Abajo passt de bal met de wreef. Daar is Družný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putramentas rent richting de bal. Putramentas geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KS Odra 1:0

7e minuut.
Musuła onderschept slim de pass. Rochnowski is nu in balbezit. Musuła verovert de bal door een tackle van achteren. Družný rent richting de bal. Družný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Leaños is nu in balbezit. Musuła onderschept slim de pass. Musuła passt de bal zonder na te denken. Družný is nu in balbezit. Družný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Leaños rent richting de bal. Musuła verovert de bal door een tackle van achteren. Musuła met een sublieme pass. Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marszczynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Musuła rent richting de bal. Musuła passt de bal zonder na te denken. Družný rent richting de bal. Družný schiet op doel. Marszczynkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KS Odra 2:0

18e minuut.
Daar is Leaños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musuła is nu in balbezit. Musuła speelt de bal door. Družný is nu in balbezit. Družný draait met de bal, schiet en ... Marszczynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Abajo geeft een hoge lob. Jeziński is nu in balbezit. Jeziński passt de bal zonder na te denken. Musuła is nu in balbezit. Musuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeziński met een snelle inworp. Musuła met een sublieme pass. Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Świrski onderschept slim de pass. Świrski probeert naar een medespeler te passen. Putramentas bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Abajo geeft een hoge lob. Cira kopt de bal weg. Klungelig pakt Leaños de bal. Jeziński geeft een lange en hoge pass. Daar is Kubacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszczynkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Družný is nu in balbezit. Družný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KS Odra 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 20%, KS Odra 80%.
KP Wołów - KS Odra 3:0

60e minuut.
Marszczynkiewicz trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarocki met een snelle inworp. Abajo heeft problemen om de bal te vangen. Abajo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz passt de bal in één keer door. Cahen probeert de bal aan de voet te houden. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Janiak met een snelle inworp. Wanatowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koziara. Koziara krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Musuła verovert de bal door een tackle van achteren. Musuła passt de bal zonder na te denken. Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný haalt uit met een fantastische trap. Marszczynkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KS Odra 4:0

70e minuut.
Świrski rent richting de bal. Świrski geeft een hoge lob. Musuła is nu in balbezit. Musuła haalt uit met een fantastische trap. Marszczynkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KS Odra 5:0

82e minuut.
Cahen rent richting de bal. Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz passt de bal in één keer door. Družný rent richting de bal. Družný draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Świrski de bal. Putramentas rent richting de bal. Putramentas haalt uit met een fantastische trap. Marszczynkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Putramentas verovert de bal door een tackle van achteren. Putramentas passt de bal met de wreef. Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný draait met de bal, schiet en ... Marszczynkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - KS Odra 6:0

89e minuut.
Daar is Koziara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski probeert naar een medespeler te passen. Musuła is nu in balbezit. Musuła schiet op doel. Paal! Marszczynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 27%, KS Odra 73%.
KP Wołów - KS Odra 6:0