Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arkin Dodging Vagabonds
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Szibalski onderschept slim de pass. Brysiak probeert naar een medespeler te passen. Sznurowadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Przyszlak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciamajda met de inworp. Sznurowadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznurowadło schiet op doel. Niźnik bokst de bal weg.

10e minuut.
Hercka geeft de bal voor. Krzynówek kopt de bal weg. Przyszlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korynt bereikt de bal nog maar net als eerste. Korynt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaleta de bal. Korynt verovert de bal door een tackle van achteren. Korynt haalt uit met een fantastische trap. Niźnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hercka rent richting de bal. Hercka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sznurowadło rent richting de bal. Broź is nu in balbezit. Sznurowadło onderschept slim de pass. Korynt bereikt de bal nog maar net als eerste. Korynt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Korynt heeft problemen om de bal te vangen. Ciamajda rent richting de bal. Broź legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Broź krijgt een gele kaart. Ciamajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sznurowadło legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arkin - Dodging Vagabonds 0:1

32e minuut.
Rojek probeert naar een medespeler te passen. Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mordej. Mordej krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Krzynówek kopt de bal weg. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk geeft een lange en hoge pass. Sznurowadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznurowadło draait met de bal, schiet en ... Niźnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Daar is Krzynówek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak met een sublieme pass. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arkin 64%, Dodging Vagabonds 36%.
FC Arkin - Dodging Vagabonds 0:1

54e minuut.
Chwiałkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opioła. Chwiałkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chwiałkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Korynt rent richting de bal. Korynt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szibalski rent richting de bal. Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk passt de bal zonder na te denken. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz schiet op doel. Erimus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arkin 64%, Dodging Vagabonds 36%.
FC Arkin - Dodging Vagabonds 0:1