Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Sanok Hussars Poland
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Studnicki geeft een lange en hoge pass. Zubek kopt de bal weg. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Sanok - Hussars Poland 0:1

29e minuut.
Zaorski speelt de bal door. Ludźmierski rent richting de bal. Burzyk is nu in balbezit. Ludźmierski onderschept slim de pass. Ludźmierski haalt uit met een fantastische trap. Kanar bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Sanok 59%, Hussars Poland 41%.
Polonia Sanok - Hussars Poland 0:1

55e minuut.
Celiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lami met een snelle inworp. Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ludźmierski is nu in balbezit. Zaorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Terek krijgt een gele kaart. Zaorski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Zygierewicz de bal. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik speelt de bal door. Zaorski rent richting de bal. Zaorski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Sanok - Hussars Poland 1:1

68e minuut.
Ludźmierski geeft een hoge lob. Grot heeft problemen om de bal te vangen. Grot geeft een lange en hoge pass. Zaorski rent richting de bal. Zaorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek verovert de bal door een tackle van achteren. Zygierewicz met een sublieme pass. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Sanok - Hussars Poland 1:2

76e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik verovert de bal door een tackle van achteren. Zygierewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zygierewicz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Studnicki onderschept slim de pass. Studnicki met een sublieme pass. Zabłocki is nu in balbezit. Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Sanok - Hussars Poland 1:3

84e minuut.
Inworp. Boruta met de inworp. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz draait met de bal, schiet en ... Zabłocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Sanok 54%, Hussars Poland 46%.
Polonia Sanok - Hussars Poland 1:3