Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigga Money FC Clevland Kolejarze
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski geeft de bal voor. Brona met een sublieme pass. Kołos is nu in balbezit. Kołos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kołos rent richting de bal. Trelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Trelecki speelt de bal door. Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Chałaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grędkiewicz kopt de bal weg. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prusak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Brona kopt de bal weg. Trelecki met een sublieme pass. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigga Money FC - Clevland Kolejarze 0:1

31e minuut.
Kornacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żygowski de bal. Żygowski probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigga Money FC 46%, Clevland Kolejarze 54%.
Nigga Money FC - Clevland Kolejarze 0:1

47e minuut.
Pohl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gąsiewski met een sublieme pass. Szczerba rent richting de bal. Szczerba passt de bal met de wreef. Kołos is nu in balbezit. Kołos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Szczerba geeft een lange en hoge pass. Czarnocki rent richting de bal. Czarnocki geeft de bal voor. Kołos rent richting de bal. Kołos haalt uit met een fantastische trap. Wilkoszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Grędkiewicz is nu in balbezit. Grędkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigga Money FC - Clevland Kolejarze 0:2

66e minuut.
Pohl is nu in balbezit. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski passt de bal in één keer door. Czarnocki is nu in balbezit. Czarnocki geeft een lange en hoge pass. Wilkoszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kołos rent richting de bal. Kołos draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski bokst de bal weg.

69e minuut.
Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Kołos is nu in balbezit. Kołos schiet op doel. Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Szczerba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luźny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ilonkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Czarnocki probeert naar een medespeler te passen. Brona is nu in balbezit. Brona geeft een hoge lob. Kołos is nu in balbezit. Kołos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigga Money FC 44%, Clevland Kolejarze 56%.
Nigga Money FC - Clevland Kolejarze 0:2