Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clevland Kolejarze FC Arkin
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Zadylak speelt de bal door. Grędkiewicz is nu in balbezit. Mordej bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz onderschept slim de pass. Grędkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kaleta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - FC Arkin 1:0

4e minuut.
Brysiak rent richting de bal. Trelecki rent richting de bal. Trelecki passt de bal met de wreef. Grędkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Grędkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Opioła speelt de bal door. Klungelig pakt Kornacki de bal. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz schiet op doel. Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rojek rent richting de bal. Brysiak met een sublieme pass. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Opioła onderschept slim de pass. Opioła geeft de bal voor. Trelecki heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak rent richting de bal. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clevland Kolejarze 48%, FC Arkin 52%.
Clevland Kolejarze - FC Arkin 1:0

47e minuut.
Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski rent richting de bal. Szaluniarz onderschept slim de pass. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap. Wilkoszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Zadylak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak draait met de bal, schiet en ... Niźnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Sławoj met de inworp. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trelecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trelecki krijgt een gele kaart. Brysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brysiak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clevland Kolejarze - FC Arkin 1:1

83e minuut.
Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Grędkiewicz rent richting de bal. Tomaszczyk begaat een overtreding. Tomaszczyk krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Grędkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Trelecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak verovert de bal door een tackle van achteren. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clevland Kolejarze - FC Arkin 2:1

88e minuut.
Mordej verovert de bal door een tackle van achteren. Żygowski is nu in balbezit. Żygowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chałaśkiewicz de bal. Chałaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Niźnik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clevland Kolejarze 41%, FC Arkin 59%.
Clevland Kolejarze - FC Arkin 2:1