Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0027
  • Stadion: Gancarz
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9987
KP Wołów Nigga Money FC
2018 new Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.8 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten poor
adequate Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Abajo heeft problemen om de bal te vangen. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel. Sawko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Putramentas zal de hoekschop nemen. Wojewoda maakt een snoekduik en kopt de bal. Mistrz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 1:0

4e minuut.
Cubillos heeft problemen om de bal te vangen. Łaszcz rent richting de bal. Cubillos onderschept slim de pass. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 2:0

6e minuut.
Kalina geeft de bal voor. Inworp. Putramentas met de inworp. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Łaszcz geeft de bal voor. Inworp. Della Scala met de inworp. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Della Scala probeert naar een medespeler te passen. Jeziński rent richting de bal. Jeziński probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Putramentas verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziński is nu in balbezit. Jeziński passt de bal in één keer door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Putramentas met de inworp. Abajo met een sublieme pass. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Mistrz bokst de bal weg.

16e minuut.
Daar is Prusak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillos rent richting de bal. Cubillos passt de bal zonder na te denken. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Mistrz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Łaszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De afstand naar het doel is niet zo groot. Della Scala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Szczerba heeft problemen om de bal te vangen. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 3:0

21e minuut.
Brona geeft de bal voor. Jarocki is nu in balbezit. Szczerba begaat een overtreding. Szczerba krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Cubillos onderschept slim de pass. Cubillos speelt de bal door. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 4:0

28e minuut.
Jarocki rent richting de bal. Jarocki geeft de bal voor. Wojewoda kopt de bal weg. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 5:0

29e minuut.
Putramentas probeert naar een medespeler te passen. Abajo met een sublieme pass. Cubillos kan de bal niet met de borst controleren. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 6:0

35e minuut.
Putramentas geeft de bal voor. Daar is Brona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos schiet op doel. Mistrz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 7:0

37e minuut.
Klungelig pakt Cubillos de bal. Łaszcz is nu in balbezit. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda schiet op doel. Prusak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 8:0

39e minuut.
Jeziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojewoda rent richting de bal. Sawko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wojewoda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abajo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 9:0

40e minuut.
Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda probeert naar een medespeler te passen. Jeziński speelt de bal door. Cubillos heeft problemen om de bal te vangen. Cubillos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 10:0

42e minuut.
Della Scala met een snelle inworp. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos schiet op doel. Mistrz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Prusak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 11:0

42e minuut.
Kołos rent richting de bal. Kołos passt de bal met de wreef. Daar is Brona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Putramentas rent richting de bal. Putramentas geeft een hoge lob. Della Scala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 25%, Nigga Money FC 75%.
KP Wołów - Nigga Money FC 12:0

48e minuut.
Putramentas onderschept slim de pass. Cubillos rent richting de bal. Cubillos speelt de bal door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mistrz met een sublieme pass. Della Scala kopt de bal weg. Daar is Łaszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillos rent richting de bal. Cubillos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Jeziński probeert naar een medespeler te passen. Jarocki rent richting de bal. Jarocki geeft een lange en hoge pass. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Cubillos is nu in balbezit. Abajo rent richting de bal. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 13:0

55e minuut.
Kalina rent richting de bal. Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Prusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 14:0

61e minuut.
Mistrz met een sublieme pass. Putramentas heeft problemen om de bal te vangen. Putramentas speelt de bal door. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 15:0

64e minuut.
Putramentas is nu in balbezit. Kalina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Putramentas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Putramentas met een snel genomen vrije trap. Della Scala met een sublieme pass. Wojewoda heeft problemen om de bal te vangen. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 16:0

65e minuut.
Abajo rent richting de bal. Wojewoda is nu in balbezit. Abajo is nu in balbezit. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Abajo probeert naar een medespeler te passen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos met een sublieme pass. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 17:0

71e minuut.
Della Scala verovert de bal door een tackle van achteren. Della Scala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojewoda de bal. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 18:0

76e minuut.
Downing onderschept slim de pass. Della Scala bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Scala geeft de bal voor. Putramentas is nu in balbezit. Putramentas geeft een lange en hoge pass. Mistrz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Cerber rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeziński met de inworp. Putramentas bereikt de bal nog maar net als eerste. Putramentas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo is nu in balbezit. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel. De bal raakt de paal. Mistrz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 19:0

85e minuut.
Putramentas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abajo rent richting de bal. Cubillos rent richting de bal. Cubillos geeft de bal voor. Daar is Łaszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Cubillos passt de bal zonder na te denken. Łaszcz is nu in balbezit. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Nigga Money FC 20:0

90e minuut.
Prusak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Putramentas met de inworp. Cubillos is nu in balbezit. Abajo probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 21%, Nigga Money FC 79%.
KP Wołów - Nigga Money FC 20:0