Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hussars Poland KS Bahama
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
redelijk Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Wieża de bal. Poniedzielski rent richting de bal. Met opzet legt Terek zijn tegenspeler op de grond. Terek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krok geeft een lange en hoge pass. Ogryczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suwalski rent richting de bal. Suwalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Noszczak is nu in balbezit. Noszczak geeft de bal voor. Celiński rent richting de bal. Wieża onderschept slim de pass. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szwajdych is nu in balbezit. Ziep verovert de bal door een tackle van achteren. Ziep passt de bal zonder na te denken. Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hussars Poland 50%, KS Bahama 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hussars Poland - KS Bahama 0:0

53e minuut.
Gadecki probeert naar een medespeler te passen. Poniedzielski is nu in balbezit. Terek onderschept slim de pass. Terek speelt de bal door. Kufa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Studnicki passt de bal zonder na te denken. Byra rent richting de bal. Byra met een sublieme pass. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ziep probeert naar een medespeler te passen. Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz passt de bal met de wreef. Kufa rent richting de bal. Kufa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hussars Poland - KS Bahama 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hussars Poland 39%, KS Bahama 61%.
Hussars Poland - KS Bahama 1:0