Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers FC KP Wołów
Normal Tactiek 2018 new
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 36.9
poor Schieten very good
poor Passen adequate
average Verdedigen poor


6e minuut.
Putramentas met een snelle inworp. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kopacki de bal onder controle te krijgen. Polewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - KP Wołów 0:1

9e minuut.
Kopacki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Della Scala met een snelle inworp. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda probeert naar een medespeler te passen. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - KP Wołów 0:2

12e minuut.
Suski heeft problemen om de bal te vangen. Suski met een sublieme pass. Syroka is nu in balbezit. Cubillos onderschept slim de pass. Cubillos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Wojewoda is nu in balbezit. Abajo met een sublieme pass. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wojewoda kan de bal niet met de borst controleren. Putramentas rent richting de bal. Putramentas passt de bal zonder na te denken. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - KP Wołów 0:3

29e minuut.
Siedłowski onderschept slim de pass. Abajo onderschept slim de pass. Abajo passt de bal met de wreef. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Polewicz bokst de bal weg.

35e minuut.
Downing probeert naar een medespeler te passen. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal zonder na te denken. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Polewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - KP Wołów 0:4

37e minuut.
Jeziński speelt de bal door. Klungelig pakt Abajo de bal. Abajo passt de bal in één keer door. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - KP Wołów 0:5

41e minuut.
Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda passt de bal in één keer door. Daar is Cubillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillos schiet op doel. Polewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - KP Wołów 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers FC 83%, KP Wołów 17%.
Kickers FC - KP Wołów 0:6

46e minuut.
Jarocki verovert de bal door een tackle van achteren. Jarocki met een sublieme pass. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zieliński geeft een hoge lob. Jarocki speelt de bal door. Downing heeft problemen om de bal te vangen. Sulich rent richting de bal. Sulich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Polewicz met een harde bal richting middenveld. Daar is Siedłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abajo speelt de bal door. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Koźlarz kopt de bal weg. Cubillos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Syroka ... Strafschop! Syroka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cubillos raakt geblesseerd tijdens het duel. Cubillos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - KP Wołów 0:7

71e minuut.
Della Scala geeft een lange en hoge pass. Grelich probeert de bal met de borst te controleren. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos schiet op doel. Polewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - KP Wołów 0:8

73e minuut.
Jaszczowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Putramentas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel. Polewicz bokst de bal weg.

79e minuut.
Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Putramentas verovert de bal door een tackle van achteren. Putramentas probeert naar een medespeler te passen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Della Scala bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Scala passt de bal zonder na te denken. Cubillos rent richting de bal. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Grelich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Putramentas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubillos rent richting de bal. Cubillos haalt uit met een fantastische trap. Polewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers FC - KP Wołów 0:9

86e minuut.
Doeltrap. Polewicz met een harde bal richting middenveld. Putramentas kopt de bal weg. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers FC 84%, KP Wołów 16%.
Kickers FC - KP Wołów 0:9