Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ulani2023 Clevland Kolejarze
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 25.9
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furman met een snelle inworp. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ulani2023 - Clevland Kolejarze 1:0

4e minuut.
Grędkiewicz rent richting de bal. Grędkiewicz passt de bal zonder na te denken. Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ulani2023 - Clevland Kolejarze 1:1

13e minuut.
Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemnicki probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Przybyła de bal. Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Chałaśkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki maakt een afschuwelijke overtreding. Przesmycki krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Fryt de bal. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ulani2023 58%, Clevland Kolejarze 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ulani2023 - Clevland Kolejarze 1:1

49e minuut.
Furman rent richting de bal. Furman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Komber de bal. Romuzga rent richting de bal. Romuzga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Korbas rent richting de bal. Zadylak onderschept slim de pass. Zadylak probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kornacki geeft een hoge lob. Fryt kopt de bal weg. Klungelig pakt Korbas de bal. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Luźny rent richting de bal. Luźny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Podobiński de bal. Grędkiewicz is nu in balbezit. Grędkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ilonkowski probeert de bal met de borst te controleren. Furman met een sublieme pass. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ulani2023 44%, Clevland Kolejarze 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ulani2023 - Clevland Kolejarze 1:1