Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arkin Polonia Sanok
Normal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Broź rent richting de bal. Grot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Broź raakt geblesseerd tijdens het duel. Broź zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zabłocki heeft problemen om de bal te vangen. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sławoj probeert naar een medespeler te passen. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szaluniarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Brysiak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Opioła onderschept slim de pass. Opioła met een sublieme pass. Klungelig pakt Szaluniarz de bal. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arkin - Polonia Sanok 1:0

17e minuut.
Pasik rent richting de bal. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pasik zijn tegenspeler op de grond. Pasik krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak met een sublieme pass. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mordej passt de bal met de wreef. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak speelt de bal door. Szaluniarz is nu in balbezit. Szaluniarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Mordej de bal onder controle te krijgen. Lami geeft een lange en hoge pass. Rojek probeert de bal aan de voet te houden. Zaorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rojek probeert naar een medespeler te passen. Brysiak is nu in balbezit. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zabłocki trapt de bal weg van het doel. Lami kopt de bal weg. Klungelig pakt Szaluniarz de bal. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap. Szymborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Opioła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sławoj maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arkin 46%, Polonia Sanok 54%.
FC Arkin - Polonia Sanok 1:0

62e minuut.
Tomaszczyk is nu in balbezit. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański passt de bal in één keer door. Zaorski rent richting de bal. Zaorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rajt rent richting de bal. Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Szymborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szymborski trapt de bal weg. Tomaszczyk kopt de bal weg. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordej onderschept slim de pass. Mordej met een sublieme pass. Brysiak rent richting de bal. Brysiak passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rajt passt de bal zonder na te denken. Zaorski is nu in balbezit. Kaleta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaorski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kaleta geeft een lange en hoge pass. Ludźmierski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Niźnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arkin - Polonia Sanok 1:1

87e minuut.
Pawlica rent richting de bal. Pawlica geeft een hoge lob. Daar is Przyszlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arkin 43%, Polonia Sanok 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arkin - Polonia Sanok 1:1