Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigga Money FC Hussars Poland
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten adequate
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Gąsiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Terek verovert de bal door een tackle van achteren. Terek speelt de bal door. Kufa is nu in balbezit. Kufa draait met de bal, schiet en ... Mistrz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sawko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawko geeft een hoge lob. Kołos is nu in balbezit. Kołos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Terek probeert naar een medespeler te passen. Sawko is nu in balbezit. Sawko geeft de bal voor. Kołos is nu in balbezit. Kołos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigga Money FC - Hussars Poland 1:0

29e minuut.
Terek rent richting de bal. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski probeert naar een medespeler te passen. Kołos rent richting de bal. Kołos schiet op doel. Kanar bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Studnicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zygierewicz de bal. Zygierewicz passt de bal in één keer door. Kufa rent richting de bal. Kufa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Kufa de bal. Łaszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa verovert de bal door een tackle van achteren. Kufa schiet op doel. Prusak probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigga Money FC 47%, Hussars Poland 53%.
Nigga Money FC - Hussars Poland 1:0

49e minuut.
Ogryczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terek speelt de bal door. Studnicki probeert de bal aan de voet te houden. Kołos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cerber met een snelle inworp. Szczerba heeft problemen om de bal te vangen. Szczerba speelt de bal door. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigga Money FC 48%, Hussars Poland 52%.
Nigga Money FC - Hussars Poland 1:0