Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacedón FC Arkin
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bochniak geeft de bal voor. Daar is Przyszlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Para rent richting de bal. Para haalt uit met een fantastische trap. Jędrychowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Brysiak met een sublieme pass. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj probeert naar een medespeler te passen. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacedón - FC Arkin 0:1

32e minuut.
Para onderschept slim de pass. Para passt de bal zonder na te denken. Kramski is nu in balbezit. Kramski draait met de bal, schiet en ... Jędrychowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sacedón - FC Arkin 1:1

38e minuut.
Czekański met een sublieme pass. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Para onderschept slim de pass. Para draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacedón - FC Arkin 2:1

40e minuut.
Syroka speelt de bal door. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak passt de bal met de wreef. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap. Wojtoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacedón 37%, FC Arkin 63%.
Sacedón - FC Arkin 2:1

58e minuut.
Rojek onderschept slim de pass. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak probeert naar een medespeler te passen. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Syroka geeft een hoge lob. Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Para rent richting de bal. Para haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacedón - FC Arkin 3:1

89e minuut.
Tomaszczyk passt de bal zonder na te denken. Niezabitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opioła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Opioła moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Opioła schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacedón 44%, FC Arkin 56%.
Sacedón - FC Arkin 3:1