Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0027
  • Stadion: KS Odra Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2047
KS Odra Polonia Sanok
ole Tactiek 433
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
25 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Krzetuski speelt de bal door. Rochnowski heeft problemen om de bal te vangen. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Odra - Polonia Sanok 1:0

28e minuut.
Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański passt de bal met de wreef. Cira is nu in balbezit. Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Odra - Polonia Sanok 2:0

31e minuut.
Krzetuski rent richting de bal. Grot verovert de bal door een tackle van achteren. Grot geeft de bal voor. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski haalt uit met een fantastische trap. Marszczynkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubacki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajt controleert de bal met de borst. Rajt geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaorski is nu in balbezit. Zaorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Odra - Polonia Sanok 2:1

37e minuut.
Koziara rent richting de bal. Koziara met een sublieme pass. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski rent richting de bal. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Odra - Polonia Sanok 3:1

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Ziemiański de bal onder controle te krijgen. Koziara rent richting de bal. Zubek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koziara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rochnowski neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Odra 37%, Polonia Sanok 63%.
KS Odra - Polonia Sanok 3:1

54e minuut.
Lami met een sublieme pass. Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek passt de bal met de wreef. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ludźmierski heeft problemen om de bal te vangen. Krzetuski rent richting de bal. Krzetuski passt de bal met de wreef. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Carillo verovert de bal door een tackle van achteren. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara met een sublieme pass. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rochnowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zubek ... Strafschop! Rochnowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rochnowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Odra - Polonia Sanok 4:1

71e minuut.
Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara met een sublieme pass. Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski draait met de bal, schiet en ... Szymborski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski passt de bal zonder na te denken. Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Odra - Polonia Sanok 5:1

73e minuut.
Zabłocki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pokrzywa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cira rent richting de bal. Cira geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara haalt uit met een fantastische trap. Szymborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Odra - Polonia Sanok 6:1

89e minuut.
Zabłocki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Odra - Polonia Sanok 7:1

90e minuut.
Zabłocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ślifirczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Odra 42%, Polonia Sanok 58%.
KS Odra - Polonia Sanok 7:1