Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0027
  • Stadion: Gancarz
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10296
KP Wołów Hussars Poland
2018 new Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.8 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten average
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Cahen met een sublieme pass. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda passt de bal in één keer door. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel. Kanar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Hussars Poland 1:0

3e minuut.
Ogryczak is nu in balbezit. Ogryczak passt de bal in één keer door. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos onderschept slim de pass. Cubillos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Družný met een sublieme pass. Wojewoda rent richting de bal. Cubillos is nu in balbezit. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kanar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Cubillos passt de bal zonder na te denken. Wojewoda heeft problemen om de bal te vangen. Studnicki rent richting de bal. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Hussars Poland 2:0

13e minuut.
Ziep geeft de bal voor. Jarocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Szumski de bal. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Hussars Poland 3:0

15e minuut.
Daar is Zygierewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufa rent richting de bal. Wojewoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojewoda krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cubillos is nu in balbezit. Družný is nu in balbezit. Družný passt de bal in één keer door. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Studnicki met een sublieme pass. Daar is Ogryczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Družný begaat een overtreding. Družný krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Szumski geeft de bal voor. Inworp. Jeziński met de inworp. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jeziński speelt de bal door. Cubillos rent richting de bal. Cubillos probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Jeziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abajo met een sublieme pass. Cubillos rent richting de bal. Cubillos haalt uit met een fantastische trap. Kanar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Hussars Poland 4:0

30e minuut.
Wojewoda met een sublieme pass. Klungelig pakt Družný de bal. Družný geeft een lange en hoge pass. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Terek probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Abajo met de inworp. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel. Kanar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Koźlarz onderschept slim de pass. Koźlarz probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Hussars Poland 5:0

35e minuut.
Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda passt de bal zonder na te denken. Celiński rent richting de bal. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cubillos rent richting de bal. Cubillos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Abajo met een sublieme pass. Cubillos heeft problemen om de bal te vangen. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 21%, Hussars Poland 79%.
KP Wołów - Hussars Poland 5:0

49e minuut.
Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Downing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziński probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda schiet op doel. Kanar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Klungelig pakt Studnicki de bal. Družný bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný passt de bal zonder na te denken. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Szumski geeft een lange en hoge pass. Wojewoda heeft problemen om de bal te vangen. Družný rent richting de bal. Cubillos rent richting de bal. Cubillos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zygierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz onderschept slim de pass. Cahen rent richting de bal. Cahen geeft een lange en hoge pass. Wojewoda maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Družný onderschept slim de pass. Družný speelt de bal door. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Kanar met een harde bal richting middenveld. Downing heeft problemen om de bal te vangen. Kufa rent richting de bal. Kufa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Terek speelt de bal door. Inworp. Jeziński met de inworp. Wojewoda probeert de bal met de borst te controleren. Wojewoda geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Hussars Poland 6:0

72e minuut.
Abajo passt de bal met de wreef. Daar is Cubillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillos met een sublieme pass. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Della Scala met een snelle inworp. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda passt de bal zonder na te denken. Družný rent richting de bal. Družný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Hussars Poland 7:0

80e minuut.
Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda passt de bal met de wreef. Daar is Cubillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 27%, Hussars Poland 73%.
KP Wołów - Hussars Poland 7:0