Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Sanok Kickers FC
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen average


33e minuut.
Grot probeert naar een medespeler te passen. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorski onderschept slim de pass. Zaorski draait met de bal, schiet en ... Polewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Sanok - Kickers FC 1:0

36e minuut.
Pasik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suski. Pasik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Polewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Syroka de bal. Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zaorski is nu in balbezit. Jaszczowski rent richting de bal. Zaorski begaat een overtreding. Jaszczowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jaszczowski kan niet meer verder spelen. Jałówka komt het veld opgelopen. Syroka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szymborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pasik rent richting de bal. Pasik passt de bal met de wreef. Grot met een sublieme pass. Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Sanok - Kickers FC 2:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerniakowski met een snelle inworp. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sulich de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Sanok 56%, Kickers FC 44%.
Polonia Sanok - Kickers FC 2:0

51e minuut.
Syroka is nu in balbezit. Grot verovert de bal door een tackle van achteren. Grot met een sublieme pass. Zaorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Sanok - Kickers FC 3:0

56e minuut.
Czerniakowski geeft de bal voor. Wojewoda kopt de bal weg. Pasik probeert de bal aan de voet te houden. Suski is nu in balbezit. Suski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Syroka onderschept slim de pass. Suski is nu in balbezit. Suski met een sublieme pass. Sulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Siedłowski passt de bal met de wreef. Syroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syroka met een sublieme pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Suski met een sublieme pass. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda speelt de bal door. Suski is nu in balbezit. Suski haalt uit met een fantastische trap. Szymborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Sanok 54%, Kickers FC 46%.
Polonia Sanok - Kickers FC 3:0