Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Bahama FC Arkin
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22.8
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Poniedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniedzielski met een sublieme pass. Gadecki is nu in balbezit. Szaluniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szaluniarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sławoj probeert naar een medespeler te passen. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak probeert naar een medespeler te passen. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Brysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak met een sublieme pass. Szaluniarz is nu in balbezit. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap. Pankowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mordej probeert de bal aan de voet te houden. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża probeert naar een medespeler te passen. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bahama - FC Arkin 1:0

45e minuut.
Opioła verovert de bal door een tackle van achteren. Opioła met een sublieme pass. Brysiak probeert naar een medespeler te passen. Szaluniarz heeft problemen om de bal te vangen. Szaluniarz schiet op doel. Popajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bahama 53%, FC Arkin 47%.
KS Bahama - FC Arkin 1:0

46e minuut.
Szaluniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak rent richting de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Pankowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Bahama - FC Arkin 1:1

60e minuut.
Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska speelt de bal door. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sławoj speelt de bal door. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak speelt de bal door. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Opioła rent richting de bal. Opioła geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bahama 56%, FC Arkin 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Bahama - FC Arkin 1:1