Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacedón KS Odra
Normal Tactiek 424
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 26.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Carillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koziara is nu in balbezit. Carillo speelt de bal door. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filarski controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacedón - KS Odra 0:1

8e minuut.
Para is nu in balbezit. Kubacki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Para raakt geblesseerd tijdens het duel. Para zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Marszczynkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sacedón - KS Odra 1:1

15e minuut.
Niezabitowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leaños. Plichta raakt geblesseerd tijdens het duel. Plichta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klimczak rent richting de bal. Klimczak geeft de bal voor. Świrski is nu in balbezit. Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. Kramski haalt uit met een fantastische trap. Marszczynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Plichta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Para raakt geblesseerd tijdens het duel. Para legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Marszczynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kropka verovert de bal door een tackle van achteren. Kropka geeft de bal voor. Koziara heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Koziara is nu in balbezit. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara draait met de bal, schiet en ... Wojtoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacedón - KS Odra 1:2

43e minuut.
Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Leaños verovert de bal door een tackle van achteren. Leaños geeft een hoge lob. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacedón - KS Odra 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacedón 52%, KS Odra 48%.
Sacedón - KS Odra 1:3

46e minuut.
Klimczak met een sublieme pass. Paras rent richting de bal. Kurzelewski onderschept slim de pass. Koziara rent richting de bal. Koziara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kubacki geeft een lange en hoge pass. Koziara rent richting de bal. Koziara geeft de bal voor. Janiak rent richting de bal. Janiak passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak speelt de bal door. Koziara is nu in balbezit. Koziara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kurzelewski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Krzetuski probeert naar een medespeler te passen. Koziara rent richting de bal. Koziara passt de bal zonder na te denken. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski schiet op doel. Wojtoń bokst de bal weg.

85e minuut.
Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras geeft een lange en hoge pass. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. Kramski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacedón 68%, KS Odra 32%.
Sacedón - KS Odra 1:3