Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0028
  • Stadion: Marymoncka 42
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16609
HKS Hutnik 1957 KS TrippleTor
442 Tactiek cz cz 2
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 40.6
outstanding Schieten solid
excellent Passen average
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Lombrea rent richting de bal. Lombrea passt de bal zonder na te denken. Petrényi speelt de bal door. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 1:0

2e minuut.
Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk speelt de bal door. Małysa met een sublieme pass. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. Smyczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää passt de bal zonder na te denken. Petrényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec rent richting de bal. Zduniec draait met de bal, schiet en ... Smyczyński bokst de bal weg.

7e minuut.
Lombrea speelt de bal door. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää met een sublieme pass. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec draait met de bal, schiet en ... Smyczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petrényi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Zduniec de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Capotosti heeft problemen om de bal te vangen. Szulej is nu in balbezit. Szulej passt de bal met de wreef. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia rent richting de bal. Kancia passt de bal met de wreef. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. Iriondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kisiris geeft een hoge lob. Bankov is nu in balbezit. Zduniec begaat een overtreding. Zduniec krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cavalluzzi kopt de bal weg. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej met een sublieme pass. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wilczan probeert naar een medespeler te passen. Lombrea kan de bal niet met de borst controleren. Lombrea speelt de bal door. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Witek rent richting de bal. Witek geeft de bal voor. Cavalluzzi geeft een lange en hoge pass. Kallionpää krijgt zijn hoofd ertegen. Smyczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Santiago geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Česák geeft een hoge lob. Kallionpää krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kallionpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 2:0

26e minuut.
Santiago geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrényi met een snelle inworp. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kisiris heeft problemen om de bal te vangen. Capotosti speelt de bal door. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz schiet op doel. Iriondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 2:1

30e minuut.
Lombrea met een sublieme pass. Česák speelt de bal door. Kancia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Smyczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombrea met een snelle inworp. Kallionpää heeft problemen om de bal te vangen. Kallionpää geeft een lange en hoge pass. Bankov onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Porzucek probeert naar een medespeler te passen. Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk passt de bal in één keer door. Kallionpää heeft problemen om de bal te vangen. Kallionpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 3:1

35e minuut.
Česák speelt de bal door. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej passt de bal zonder na te denken. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 4:1

37e minuut.
Szulej probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lombrea de bal. Lombrea met een sublieme pass. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kotlarczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buczyński komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Małysa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombrea met de inworp. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää geeft de bal voor. Smyczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lombrea rent richting de bal. Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Smyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Hutnik 1957 22%, KS TrippleTor 78%.
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 5:1

47e minuut.
Lombrea speelt de bal door. Klungelig pakt Kallionpää de bal. Kallionpää speelt de bal door. Zduniec rent richting de bal. Zduniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 6:1

49e minuut.
Małysa kopt de bal weg. Lombrea heeft problemen om de bal te vangen. Lombrea met een sublieme pass. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 7:1

57e minuut.
Santiago geeft de bal voor. Siemieniuk geeft een hoge lob. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Smyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 8:1

58e minuut.
Santiago passt de bal met de wreef. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buczyński rent richting de bal. Szulej met een sublieme pass. Lombrea met een sublieme pass. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Česák speelt de bal door. Daar is Lombrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombrea speelt de bal door. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Buczyński de bal. Česák speelt de bal door. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 9:1

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petrényi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zduniec kopt de bal weg. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 10:1

84e minuut.
Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov geeft een lange en hoge pass. Siemieniuk geeft de bal voor. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Hutnik 1957 28%, KS TrippleTor 72%.
HKS Hutnik 1957 - KS TrippleTor 10:1