Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Zabrze Danilkaa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Kłodawski is nu in balbezit. Habowski onderschept slim de pass. Habowski speelt de bal door. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tadejewski onderschept slim de pass. Cios verovert de bal door een tackle van achteren. Cios passt de bal in één keer door. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cios kopt de bal weg. Wojdyło rent richting de bal. Ługowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap. Słonecznik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Zabrze - Danilkaa 1:0

20e minuut.
Placek met een snelle inworp. Klungelig pakt Cios de bal. Tadejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Filipiak onderschept slim de pass. Filipiak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Placek zal de hoekschop nemen. Łukasiewicz kopt de bal weg. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski geeft de bal voor. Kopeć speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Zabrze 54%, Danilkaa 46%.
KS Górnik Zabrze - Danilkaa 1:0

51e minuut.
Glaza geeft de bal voor. Filipiak controleert de bal met de borst. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Olek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

68e minuut.
Wojdyło geeft een lange en hoge pass. Stadnik rent richting de bal. Hinz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stadnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filipiak met een snel genomen vrije trap. Słonecznik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rapacz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szostek met een snelle inworp. Kopeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopeć geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Łukasiewicz is nu in balbezit. Dymion rent richting de bal. Dymion passt de bal zonder na te denken. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Zabrze 55%, Danilkaa 45%.
KS Górnik Zabrze - Danilkaa 1:0