Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oreł Moszczenica KS TrippleTor
451 Tactiek cz cz 2
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 38.1
goed Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Tarallo passt de bal in één keer door. Capotosti rent richting de bal. Capotosti geeft de bal voor. Jakuczun is nu in balbezit. Jakuczun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreł Moszczenica - KS TrippleTor 0:1

5e minuut.
Witek passt de bal met de wreef. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz met een sublieme pass. Jakuczun rent richting de bal. Jakuczun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Blankers speelt de bal door. Willma rent richting de bal. Willma met een sublieme pass. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Małysa trapt de bal weg van het doel. Kancia speelt de bal door. Daar is Cucovaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... Pizzani probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Blankers is nu in balbezit. Blankers passt de bal in één keer door. Bankov rent richting de bal. Lademann onderschept slim de pass. Lademann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Villafañe kopt de bal weg. Madroñero met een sublieme pass. Blankers probeert naar een medespeler te passen. Lademann is nu in balbezit. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Blankers passt de bal in één keer door. Villafañe rent richting de bal. Blankers speelt de bal door. Lademann rent richting de bal. Lademann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oreł Moszczenica - KS TrippleTor 1:1

43e minuut.
Tarallo probeert naar een medespeler te passen. Capotosti is nu in balbezit. Tarallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarallo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreł Moszczenica 55%, KS TrippleTor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oreł Moszczenica - KS TrippleTor 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Cucovaz de bal. Madroñero verovert de bal door een tackle van achteren. Madroñero speelt de bal door. Lademann probeert de bal met de borst te controleren. Lademann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Smyczyński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreł Moszczenica - KS TrippleTor 2:1

67e minuut.
Małysa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Willma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willma geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Wilczan de bal. Tarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarallo speelt de bal door. Lademann is nu in balbezit. Lademann draait met de bal, schiet en ... Smyczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreł Moszczenica - KS TrippleTor 3:1

89e minuut.
Morera verovert de bal door een tackle van achteren. Morera probeert naar een medespeler te passen. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Małysa de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreł Moszczenica 26%, KS TrippleTor 74%.
Oreł Moszczenica - KS TrippleTor 3:1