Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Zabrze Brooks FC
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.3 gemiddelde waardering 31.5
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


26e minuut.
Misztal heeft problemen om de bal te vangen. Kurzawa geeft een hoge lob. Olek is nu in balbezit. Köszegi verovert de bal door een tackle van achteren. Köszegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Placek is nu in balbezit. Fielek is nu in balbezit. Placek rent richting de bal. Fielek onderschept slim de pass. Fielek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cios met een sublieme pass. Placek is nu in balbezit. Fielek onderschept slim de pass. Fielek geeft een hoge lob. Burzań krijgt zijn hoofd ertegen. Stachyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Zabrze 69%, Brooks FC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Górnik Zabrze - Brooks FC 0:0

48e minuut.
Rapacz met een sublieme pass. Filipiak heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov rent richting de bal. Köszegi rent richting de bal. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Zabrze - Brooks FC 0:1

71e minuut.
Olek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fielek rent richting de bal. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov passt de bal met de wreef. Köszegi rent richting de bal. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ługowicz passt de bal met de wreef. Habowski geeft de bal voor. Rapacz met een sublieme pass. Cios rent richting de bal. Cios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz is nu in balbezit. Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Olek de bal. Burzań rent richting de bal. Stadnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burzań raakt geblesseerd tijdens het duel. Burzań neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Zabrze 74%, Brooks FC 26%.
KS Górnik Zabrze - Brooks FC 0:1