Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0028
  • Stadion: Marymoncka 42
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23885
HKS Hutnik 1957 Oreł Moszczenica
442 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 43.9
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Doliński kopt de bal weg. Michnowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szulej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulej geeft een hoge lob. Zduniec springt en kopt de bal. Parvanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kisiris speelt de bal door. Michnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowicz passt de bal met de wreef. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Genga de bal. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej passt de bal zonder na te denken. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Parvanov bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kopanina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kallionpää maakt een snoekduik en kopt de bal. Parvanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Zduniec is nu in balbezit. Pizzani verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzani geeft een lange en hoge pass. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kisiris heeft problemen om de bal te vangen. Morera rent richting de bal. Kisiris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kisiris krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kopanina geeft de bal voor. Daar is Kleks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Parvanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Hutnik 1957 38%, Oreł Moszczenica 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HKS Hutnik 1957 - Oreł Moszczenica 0:0

51e minuut.
Madroñero geeft een hoge lob. Inworp. Siemieniuk met een snelle inworp. Kopanina geeft een hoge lob. Kallionpää krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Madroñero rent richting de bal. Kopanina onderschept slim de pass. Kopanina passt de bal zonder na te denken. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Česák speelt de bal door. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää passt de bal in één keer door. Zduniec is nu in balbezit. Zduniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Madroñero de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopanina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Česák geeft een lange en hoge pass. Kallionpää maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Morera de bal. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää probeert naar een medespeler te passen. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Genga passt de bal in één keer door. Villafañe is nu in balbezit. Villafañe geeft de bal voor. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann schiet op doel. Iriondo bokst de bal weg.

71e minuut.
Pizzani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kisiris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michnowicz geeft een lange en hoge pass. Zduniec springt en kopt de bal. Parvanov bokst de bal weg. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - Oreł Moszczenica 1:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kisiris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Michnowicz geeft een hoge lob. Zduniec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szulej passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zduniec de bal. Pizzani is nu in balbezit. Zduniec verovert de bal door een tackle van achteren. Zduniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - Oreł Moszczenica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Hutnik 1957 34%, Oreł Moszczenica 66%.
HKS Hutnik 1957 - Oreł Moszczenica 2:0