Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS TrippleTor WKS Pogórzyno
cz cz 2 Tactiek abc
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Santiago geeft een hoge lob. Koppel probeert de bal aan de voet te houden. Cucovaz kopt de bal weg. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

7e minuut.
Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia is nu in balbezit. Kancia passt de bal zonder na te denken. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Martino probeert naar een medespeler te passen. Drevland kopt de bal weg. Daar is Bankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - WKS Pogórzyno 0:1

12e minuut.
Drevland met een sublieme pass. Changhong is nu in balbezit. Changhong passt de bal met de wreef. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Koppel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppel passt de bal in één keer door. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - WKS Pogórzyno 0:2

22e minuut.
Santiago kopt de bal weg. Porzucek is nu in balbezit. Porzucek met een sublieme pass. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Koppel verovert de bal door een tackle van achteren. Koppel met een sublieme pass. Tadesa heeft problemen om de bal te vangen. Tadesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - WKS Pogórzyno 0:3

34e minuut.
Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysa geeft een hoge lob. Mavreas probeert naar een medespeler te passen. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bidstrup probeert naar een medespeler te passen. Pollet geeft een hoge lob. Daar is Bankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smyczyński met een harde bal richting middenveld. Bidstrup kopt de bal weg. Tadesa rent richting de bal. Tadesa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Changhong verovert de bal door een tackle van achteren. Changhong passt de bal in één keer door. Koppel is nu in balbezit. Koppel draait met de bal, schiet en ... Małysa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Changhong zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS TrippleTor 60%, WKS Pogórzyno 40%.
KS TrippleTor - WKS Pogórzyno 0:3

52e minuut.
Małysa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tenu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa speelt de bal door. Changhong rent richting de bal. Changhong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pollet passt de bal in één keer door. Koppel speelt de bal door. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. Smyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS TrippleTor - WKS Pogórzyno 0:4

83e minuut.
Kancia met een sublieme pass. Pollet heeft problemen om de bal te vangen. Pollet passt de bal met de wreef. Koppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppel haalt uit met een fantastische trap. Smyczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bankov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu geeft een hoge lob. Słaboń kopt de bal weg. Drevland is nu in balbezit. Drevland geeft een lange en hoge pass. Smyczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Cucovaz kopt de bal weg. Skammelsrud is nu in balbezit. Skammelsrud met een sublieme pass. Changhong rent richting de bal. Changhong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS TrippleTor 71%, WKS Pogórzyno 29%.
KS TrippleTor - WKS Pogórzyno 0:4