Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brooks FC Danilkaa
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 22.6
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Obreshkov kopt de bal weg. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa geeft een hoge lob. Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła schiet op doel. Słonecznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kłodawski passt de bal zonder na te denken. Kurzawa geeft de bal voor. Smoła kan de bal niet met de borst controleren. Smoła schiet op doel. Słonecznik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brooks FC - Danilkaa 1:0

13e minuut.
Mordel probeert naar een medespeler te passen. Szostek rent richting de bal. Misztal onderschept slim de pass. Misztal geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Brooks FC - Danilkaa 2:0

21e minuut.
Inworp. Fielek met een snelle inworp. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov geeft een hoge lob. Smoła springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Kukucz de bal onder controle te krijgen. Fielek geeft een hoge lob. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak geeft de bal voor. Kłodawski kopt de bal weg. Sitarek controleert de bal met de borst. Sitarek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brooks FC 35%, Danilkaa 65%.
Brooks FC - Danilkaa 2:0

49e minuut.
Szostek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostek passt de bal zonder na te denken. Kurzawa geeft een lange en hoge pass. Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła haalt uit met een fantastische trap. Słonecznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Fielek geeft een hoge lob. Wojdyło heeft problemen om de bal te vangen. Smoła is nu in balbezit. Smoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brooks FC - Danilkaa 3:0

75e minuut.
Klungelig pakt Kopeć de bal. Obreshkov geeft een hoge lob. Köszegi rent richting de bal. Köszegi draait met de bal, schiet en ... Słonecznik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brooks FC - Danilkaa 4:0

77e minuut.
Kurzawa geeft een lange en hoge pass. Wojdyło kopt de bal weg. Szostek probeert de bal aan de voet te houden. Smoła rent richting de bal. Smoła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Obreshkov met een sublieme pass. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi passt de bal zonder na te denken. Smoła rent richting de bal. Smoła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kurzawa heeft problemen om de bal te vangen. Kurzawa geeft een lange en hoge pass. Wojdyło kopt de bal weg. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov geeft de bal voor. Słonecznik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smoła rent richting de bal. Smoła haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brooks FC - Danilkaa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brooks FC 30%, Danilkaa 70%.
Brooks FC - Danilkaa 5:0