Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEGESZ SZMEGESZ zabujcze wałki
Attack Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Łuczywek is nu in balbezit. Fąfara is nu in balbezit. Łuczywek onderschept slim de pass. Łuczywek schiet op doel. Nałęcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - zabujcze wałki 1:0

12e minuut.
Puda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach geeft een hoge lob. Kursik rent richting de bal. Kursik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ciemski is nu in balbezit. Met opzet legt Daukszewicz zijn tegenspeler op de grond. Ciemski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sikora met een snel genomen vrije trap. Kaliciński kopt de bal weg. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik geeft een hoge lob. Borzyszkowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Nyczko de bal. Nyczko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEGESZ SZMEGESZ - zabujcze wałki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEGESZ SZMEGESZ 46%, zabujcze wałki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEGESZ SZMEGESZ - zabujcze wałki 1:1

46e minuut.
Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach passt de bal zonder na te denken. Kuriata rent richting de bal. Daar is Kuriata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuriata draait met de bal, schiet en ... Nałęcz bokst de bal weg.

53e minuut.
Daukszewicz is nu in balbezit. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemski rent richting de bal. Ciemski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kursik met een sublieme pass. Banach rent richting de bal. Sikora bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczywek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kołos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski schiet op doel. Nyczko is nu in balbezit. Nyczko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kaliciński probeert naar een medespeler te passen. Banach controleert de bal met de borst. Banach probeert naar een medespeler te passen. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Nałęcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kaliciński is nu in balbezit. Ciemski onderschept slim de pass. Ciemski passt de bal in één keer door. Nyczko rent richting de bal. Nyczko schiet op doel. Borzyszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kołos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Daukszewicz de bal onder controle te krijgen. Kursik is nu in balbezit. Kołos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołos draait met de bal, schiet en ... Borzyszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nyczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEGESZ SZMEGESZ - zabujcze wałki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEGESZ SZMEGESZ 62%, zabujcze wałki 38%.
TEGESZ SZMEGESZ - zabujcze wałki 1:2